Масчерано: Меси трябва да носи номер 10

21:14
Масчерано: Меси трябва да носи номер 10
Капитанът на аржентинския национален отбор Хавиер Масчерано изрази мнение, че Лионел Меси е най-подходящият човек за фланелката с номер 10 на "гаучосите". След отказването на Хуан Роман Рикелме от националния отбор легендарната фланелка, носена от Диего Марадона, чака своя нов притежател.

"Лео заслужава да носи десятката на Аржентина. Естествено, аз не взимам решенията, но си мисля, че това изглежда най-доброто решение", сподели Хавиер Масчерано пред аржентинските медии.

Както е известно, Лионел Меси отдавна е обявен за "наследника на Марадона", като изявите му в Барселона удивително напомнят на магическите отигравания на "Дон Диего" от близкото минало.

Другите кандидати за десятката на "гаучосите" са Хуан Себастиян Верон и Карлос Тевес, но се очаква изборът на селекционера Марадона да бъде именно Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1968
27.03.2009 01:42

Наистина е най - добрият през този сезон невероятен е ... но моят фаворит си остава РОНАЛДО иначе безпорно МЕСИ е най - добрият този сезон *evil*

Resorter
26.03.2009 22:37

Карлито да си вземе култовия 32-ри, Верон пък какво се бута и той *joking*

svetlio_vn
26.03.2009 22:08

Естествено , че трябва да носи №10 ! Въпреки , че не харесвам Аржентина , според мен Меси е най-добрия футболист в света за момента и ще спечели Златната топка през тази година .