Роналдо се засили към Световното в ЮАР

20:15
Роналдо се засили към Световното в ЮАР
Бразилският нападател на Коринтианс Роналдо се намира в много добра спортна форма след завръщането си след контузия и заяви, че има голямо желание да бъде част от "селесао" на предстоящия Мондиал през 2010 година в ЮАР. Голмайсторът обаче няма намерение да се завърне в Европа.

"Това е затворена страница от биографията ми. Не искам да се връщам в Европа. Сега съм у дома, попаднах в позната обстановка, където ми е по-лесно да играя", заяви 32-годишният нападател, който за кратко време успя да стане "първа цигулка" за новия си отбор Коринтианс. В последната среща на клуба в шампионата на щата Сао Пауло Феноменът отбеляза два гола, нещо което не бе правил от януари миналата година.

Двукратният носител на "Златната топка" е уверен, че е способен на повече и ще успее да развие формата си през настоящата календарна година с една конкретна цел – да вкара минимум 30 попадения. Толкова според Рони са необходими, за да го върнат в националния тим на Бразилия.

"Националният отбор винаги е бил главната движеща сила в кариерата ми. Заради "А" тима след тежки контузии се завръщам в игра. Би било чудесно да играя на Световното първенство през 2010 и да съм отново част от славата на "селесао", допълни Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1968
27.03.2009 01:45

Ето че бразилският ФЕНОМЕН Луиш Назарио Де Лима Роналдо започва да показва защо го наричат ФЕНОМЕНА и дай боже да го гледаме 2010 на световното жив и здрав да е най - важното *joking*