Сашо Диков фен на \"Шоуто на Слави\"

22:19
Сашо Диков фен на \"Шоуто на Слави\"
Популярният спортен журналист Сашо Диков е почитател на "Шоуто на Слави", призна самият той.

"Редовно гледам това предаване. Харесвам хората от екипа на Слави". Лошото е, че самият Слави понякога си позволява простотии, които не му отиват. Според мен, Слави не бива да се гаври с хора като Лили Иванова, Евгени Минчев, Азис. Но иначе подкрепям Славчо Трифонов в борбата му срещу жълтата преса, поясни се телевизионерът от "Канал 3".

"Харесвам и това което прави Драго Чая, но се дразня на Иван и Андрей от "Сблъсък". Двамата са млади, кадърни, обаче се държат като проститутки, ухажващи един или друг гост" - уточни авторът на култовите реплики: "Асене, върни малко, върни още малко..." и с "Я да видим дали този случай го имаме на кадър".

Всички нападат Сашо, че е скиор,че не ритал, че не разбира от футбол, но това далеч не е така. С отбора на началното училище в Троян "Димитър Благоев", невръстният Сашо става окръжен шампион. Сега той се възмущава от гамените на терена.

"Обаче, аз не бях от най-тихите и най-възпитаните футболисти, понеже не можех да търпя неправдите", разказва с усмивка Сашо Диков.

Това е Сашо Диков:
 
Роден - на 25 юли 1952 г., в Троян От 1976 г. - става скиор на ЦСКА, по-късно завършва ВИФ и постига десетина титли от републикански първенства. Ставал е Балкански шампион, класирал се е на шесто място за Купа на Европа. От 1 януари 1978 г. започва работа в Българска национална телевизия. В последствие Величко Найденов го канил в "Канал 3", където вече 13 години са заедно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация