Трима са основните ни конкуренти за УЕФА

14:57
Трима са основните ни конкуренти за УЕФА
Старши треньорът на Локомотив София Драгомир Окука заяви в Актуално студио "Дерби", че основни конкуренти на "червено-черните" за зона УЕФА са тимовете на Черно Море, Славия и Литекс.

"Смятам, че основни конкуренти за място в зона УЕФА ще са ни Черно море, Литекс и Славия. Мисля, че програмата ни до края е доста добра и трябва да се възползваме от това. Направихме добър старт. Победихме в четири поредни мача, вкарахме доста попадения. Едва ли, някой е очаквал такова представяне. Сега трябва да затвърдим постигнатото. По-силни сме през този полусезон", каза Окука.

"През есента играхме много силно срещу Левски, ЦСКА и Литекс и мисля, че това ще е така през пролетта. Сега мислим единствено за срещата с Черноморец. Въпрос на време е Балъков да почне да побеждава. Когато наближи мача с Левски ще мислим за него. Естествено, ако имаме шанс да вземем нещо от този двубой ще го сторим. Мисля, че десет точки са голяма разлика в класирането. Двата гранда имат мач по между си, но ние няма как да спечелим всичките си срещи до края на сезона. Според мен Левски и ЦСКА ще се борят за титлата. Това са реалностите на този етап. И двата тима ще загубят точки, така че не се знае кой ще спечели първенството", сподели още Окука

Сръбският специалист коментира предстоящата среща на българския национален отбор с Кипър.

"Кипър са добър отбор. Силата им е в това, че са добре сработени. Имат отлично нападение, но са слаби в защита. Те се представят добре у дома, но пък не трябва да се подценяват. Ако България играе своята игра, би трябвало да победи. Смятам, че Константину е много класен футболист, но отсъствието на Окас ще е голяма загуба за Кипър. Българският отбор, трябва да подходи с респект към съперника, но в никакъв случай със страх. Според мен България е фаворит в този двубой. точката, която тима спечели срещу ЕЙРЕ запазва шансовете за класиране на Световното първенство", коментира сърбинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация