Искам повече подкрепа, за Божинов се решава утре

16:11
Искам повече подкрепа, за Божинов се решава утре
Селекционерът на националния отбор на България Станимир Стоилов заяви, че утре ще стане ясно дали нападателят Валери Божинов ще може да играе в световната квалификация срещу тима на Кипър. Срещата ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" в сряда от 18:00 часа.

"На Живко Миланов бе направен преглед от български лекари и за радост той няма сериозна контузия. Футболистът бе освободен от националния отбор и замина на прегледи в Германия, където ще стане ясно каква точно е травмата му", заяви селекционерът.

"Утре Валери Божинов ще направи първа тренировка на високи обороти, за да видим дали ще може да играе срещу Кипър или да викнем още един играч, за да попълним групата от 18 футболисти", каза още Стоилов.

За мача с Кипър, селекционерът на България смята, че ако отборът ни има достатъчно подкрепа от трибуните на Националния стадион, така важната победа ще бъде спечелена много по-лесно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkhill
31.03.2009 19:21

кажете цената на билета за мача на националите с Кипър ?Пишете моля,ако знаете де *stop*

kunz1
30.03.2009 19:23

Според мене Иван Иванов би трябвало да играе не за друго а заради това че не мисля че Кишишев или Стоянов биха били полезни 90 минути.Велизар не е в много добра форма,но след слабия мач на Телкийски мисля че би бил по добър вариант.Стискам палци и с 2-те ръце Божинов да игра защото наистина е един много добър футболист.УСПЕХ ДА НАЩЕ И ДАНО ДА СЕ СЪБЕРЕМЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА НА СТАДИОНА.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

omonigotemile
30.03.2009 19:03

и аз утре отивам сутринта за билети момчета нека подкрепим националите ни...иначе относно състава според мен Иванков, Манолев, Топузаков, Стоянов и Кишишев, халфове Ст.Петров, В.Димитров , Ст. Ангелов , Георгиев (въпреки слабия мач срещу ейре все пак предполагам Кипър ще се затворят отзад и евентуално от статични положения ни е шанса,тоест Благо ни трябва) и след това Попов и Божинов (ако не се възстанови Рангелов *wink* )

LEO_74
30.03.2009 18:58

Дали я иска или не подкрепата е факт.Въпросът е осъзнават ли , ръководните фактори , реално за какво и от кого я искат.Аз лично не бих поръчителствувал за хора без ясна и истинска цел и представа . Мога само да ви пожелая "успех за по-късно".Това разбира се не означава , че се отказвам от България и българските футболисти.Просто презирам "измамниците".Дали от "лудост" или за "слава" България "гъмжи" от такива.

lubo_309
30.03.2009 18:25

Всичко е доста относително, в това число и защитата от мача със Сърбия, защото съм убеден, че тогава целия отбор не игра. Част от защитата игра и в предния мач с Италия и тогава, това което ни запази беше нагласата на гостите, че точка им стига. За мача с Ирландия също могат да се кажат доста критики, защото особено на моменти имаше много неточни подавания, дори от най-силния играч в мача, Петров. Все пак трябва да се гледа по-положително и въпреки отсъствието на ключови футболисти във всички фази от играта им показахме на ирландците, че битката за класиране още не е свършила. За това аз ще подкрепя нашите на националния стадион и се надявам да го напълним. *party*

Dororo
30.03.2009 18:14

Напълно съм съгласен с MeToDueB .В всяко едно отношение мисла така.Успех на наще.

MeToDueB
30.03.2009 17:59

ако бях треньор, бих пробвал други варианти, докато не видя, че защитата си върши работата.

Манолев, Топузаков, Иван Иванов, Тодоров
Кишишев, Ангелов, Петров, Георгиев
Попов, Божинов

може би бих пробвал такава .. до сега .. нито в 1 мач защитата не ми хареса. Освен срещу Италия ..

И в хода на мача може би бих пуснал Велизар Д, Рангелов и Телкийски

klishev
30.03.2009 17:49

Май според вас е по добре да вземе защитата от мача със Сърбия след като предлагате предлагате същите играчи който изиграха онзи великолепен мач.

PRI_A_TEL
30.03.2009 17:05

Божинов, Иван Иванов и Котев да замести Томашич че много ме изнерви чак и вратаря изнерви и кои ли още не. Мисля че ни трябва и 1-2 смени в центъра, но идея си нямам кои може да свърши работа, инъче схемата е точно като за нашия национален, че почнем ли да се правим на интересни с тия 42 и почват да ни разхлабват винкела на вратата. Само да ви дам един пример Астън вила игра 4-5-1 цял полусезон и разцепваше, сега с 2-ма перфектни централни нападателя не могат нищо да направят и падат всеки мач, с 5 човека в средата си е друго нещо, само дето ние много много ги нямаме)))

MeToDueB
30.03.2009 16:31

Той държи толкова на Миланов, защото му е зет *wink* Илиян Стоянов пък, сигурно му е приятел .. не знам. Има желание, но направи сериозни грешки и за щастие не получихме гол. Грешки направиха и останалите, които вика, защото ги познава .. Телкийски, Томашич, Попов също не беше на ниво в този мач .. Добре, че не се стигна до смяна, в която Топузаков да влезне .. че щеше да стане много лошо. Според мен е лошо, че Мъри влага пристрастия, относно състава .. за сега върви, но ако в един мач не върви, със сигурност ще бъде разпънат на кръст .. заради тези си решения. Видя се, че и недобрият за Мъри- Велизар Димитров, също не беше на ниво все пак

svetlio_vn
30.03.2009 16:26

Всеки иска някой друг в състава , но Стоилов е този , който взема решенията . Въпреки , че съм от "Левски" , не бях съгласен с включването на Миланов като ляв бек , или факта , че не смени Телкийски (игра под всякаква критика) , но като българи сме длъжни да подкрепяме тима , независимо дали в отбора присъстват наши любимци или не

MeToDueB
30.03.2009 16:16

А аз искам Божинов и Иван Иванов в игра.