Д-р Илиев: Не можем винаги да казваме истината

16:54
Д-р Илиев: Не можем винаги да казваме истината
Лекарят на националния отбор на България д-р Михаил Илиев, заяви пред медиите, че от щаба на "А" тима ни не винаги са длъжни да казват истината.

"Време е медиите да спрете с тези спекулации. Контузия на Георги Петков има, а и не винаги сме длъжни да ви казваме истината. Травмата на Живко Миланов за щастие не са разкъсани връзки. На ядрено магнитният резонанс, който мина днес, стана ясно, че Миланов има натъртване с кръвоизлив на коляното. Валери Божинов се възстановява добре. Готви се по специална програма и определено се чувства по-добре. Аз съм оптимист за неговото включване в игра в двубоя с Кипър", коментира д-р Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kalinkas
30.03.2009 18:53

При положение че има залози за всеки мач, кой и как да ти кажят истината *wink* *joking*

beto
30.03.2009 17:12

Този въпрос може да бъде разгледан в два аспекта.Морален и практичен.Според моралните норми би трябвало да се съобщава действителното състояние на играчите.Но пък погледнато от практична гледна точка това би навредило на отбора, защото тогава момента на изненадата ще липсва и нашите съперници ще бъдат подготвени.Колкото до Божинов предвид сравнително лекият мач с Кипър е по добре да не се рискува със здравето му. *smile*