Добре съм, излизам срещу Кипър

17:47
Добре съм, излизам срещу Кипър
Нападателят на Манчестър Сити и националния отбор Валери Божинов, заяви, че на този етап се чувства готов да се включи в световната квалификация срещу Кипър.

"Чувствам се добре, смятам, че бързо се възстановявам. От последния мач с Манчестър Сити днес ми е първият ден, в който тренирам и на този етап се чувствам готов да взема участие в двубоя с Кипър. Ако утре докато тренирам не почувствам болки Мъри ще прецени дали ще ме ползва за сряда. Аз имам желание да играя. Кипър са много силен отбор, смятам, че ще дойдат тук за равен резултат и ще се затворят отзад, затова ние трябва да използваме максимално всяка една възможност, която успеем да създадем пред тяхната врата. Гледахме видео с техни мачове и от това, което разговаряхме и със Стоилов те имат проблеми със защитата", сподели Божинов.

Нападателят бе запитан дали е вярно, че за победа над Кипър им е обещана премия по 10 000 лева, на което той отговори леко ядосан:

"Стига вече с тези пари. Тук в България само затова ли питате - за пари! В момента по-важното е да излезем като колектив и да победим, а не парите. Все пак играем за националния отбор и за да се класираме на световно първенство, и това какво ни е обещано от БФС няма значение. Смятам, че БФС са винаги на разположение и ако има нещо можем да отидем и да се разберем. Мисля, че ако победим всеки ще си получи това, което му е според договора и това, което му е обещано."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
31.03.2009 01:12

Божинов да мълчи , защото преди квалификациите нашите дълго време не можеха да се договорят с БФС какви пари да вземат . Не може да вземаш по 2-3 хиляди на повиквателна и после да нямаш победа 4 мача . Пари трябва да се дават ЕДИНСТВЕНО ако се класираме на световното в ЮАР ! Дано бием в сряда Кипър !

RSH_Botev
31.03.2009 00:59

аз сам напално сагласен с мастерпийс.явно други са професорите,но както и да е.искам Бойинож да се справи добре и ще стискам палци дано да не е напразно.
пешкууу недей да бадеш толкова сигурен в това,което казва,те УЖ всички не се интересуват от парите ама аз оставам с друго впечатление.

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Aleksis
30.03.2009 22:55

Божинов не е във добра форма тепърва се възстановява от контузията.
Едва ли за два три мача може да влезе във форма. *wink*
Да се надяваме че Иванков пак ще ни спаси и дано пак вкараме някой случаен гол да бием Кипър.Според мен Мчът ще свърши 2:1 за България,като първото полувреме ще е равен 0:0 или 1:1.
Всичко ще се реши във второто полувреме,където очаквам да вкараме решителен гол във мача.Единия от голмаисторите ще е Благой Георгиев.

tamplier
30.03.2009 20:37

С Божинов нещата ще са съвсем различни.Проблемът е в защита.

Kalinho
30.03.2009 19:51

Отдавна не сме имали такъв млад талант и има място в национала *smile* дано го пуснат титуляр и дано не се контузи, че на него никак не му върви

hooli
30.03.2009 19:40

само това да се чува, и искаме победа. *joking*

paolo77
30.03.2009 19:29

аз пък не вярвам даже и Бербатов да играе..! трябва да си признаем че сме слаб отбор и това сие .. тези играчи дето са от първенството са доста ама доста слаби даже неби трябвало дасе наричат играчи щото ние ако се съберем ще направим по добър тим .. истината винаги боли и мен ме боли за национала ни но това е за жалост *sad* надявам се след години да съберем тим и да гледаме футбол а не даги гледаме в дискотеките ... иначе ще викам и ще се надявам онези даса прекарали по дълго в бара от нас че даги бием *joking*

MeToDueB
30.03.2009 18:30

Със сигурност не си го гледал срещу Съндерланд .. Дръпни си мача някъде и гледай за какъв играч става въпрос и колко време игра. !!!

masterpeace
30.03.2009 18:29

Какъвто ще да е, ама няма изигран мач за последните няколко месеца, ние ще го пускаме в национала *sick* ''Имат проблеми в защита'' .Ние понеже сме много добре с тия пенсионери отзад .Не да извика Камбуров/ама нали е левскарче Мъри и не може да му прости че избра Локото пред Левски/, ще вика Божинов който дали има цял мач изигран .... *devil* Трябва да сме патриоти, да вярваме на тренИора, ама като си знаем манталитета и мисленето - как да вярваме ... *stop*

peshky_
30.03.2009 18:24

браво страхотен отговор на Божинов ето това трябва да се чува ''по-важното е да излезем като колектив и да победим, а не парите. Все пак играем за националния отбор '' така трябва да мисли всеки играещ за националния.Дано победим в сряда *wink*

MeToDueB
30.03.2009 17:49

Лелееле побиха ме тръпки, като го прочетох *devil* Дано и на мача да ме побият и Валери да отбележи. И дано след тоя мач, да не се контузи пак .. че ми писна от него. Много, ама много добър футболист, но костите ли са му слаби .. не го знам. Голям карък *sick*

Айдее Божинкааааа, не се съмнявам, че ще си на 100%