Аякс идва за двама от Литекс

08:22
Аякс идва за двама от Литекс
Предстоящата световна квалификация с Кипър може да се окаже трамплин към големия футбол за двама български национали. Станислав Манолев и Ивелин Попов са в полезрението на Аякс, пише "Меридиан Мач". Главният селекционер на холандския гранд Давид Енд пристига в София и ще бъде на "Васил Левски", за да види на живо футболистите от Литекс Ловеч.

Съгледвачът на Аякс вече е наблюдавал играчите в контролата с Швейцария и е харесал изявите им. Скаутът на Аякс ще предаде впечатленията си от играта на защитника и нападателя срещу Кипър и ако двамата се представят на ниво, холандците ще започнат преговори.

Станислав Манолев и Ивелин Попов бяха титулярни за България срещу ЕЙРЕ в събота, като първият направи много добър мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
01.04.2009 11:40

Дай боже, момчетата го заслужават! Може да видим новия Ибрахимович в лицето на Попов или новия Алекс в лицето на Манолев *smile* УСПЕХ СРЕЩУ КИПЪР И ДАНО ПОНЕ ЕДИН ОТ ДВАМАТА НАПРАВИ ГОЛЯМ ТРАНСФЕР ИДНОТО ЛЯТО!

bos
31.03.2009 10:39

Така трябва,нека придобиват класа,Наистина И.Попов и С.Манолев оставиха добро впечатление със играта си в Швейцария и Ирландия.Вярвам че ще се представят утре дори по добре и да заиграят в 'Аякс'.

Patilanec
31.03.2009 09:17

Браво, браво само така! Дано покажат какво могат и да ходат в Аякс да се развиват още повече *thumb_up*