Живко Милано аут за месец

12:04
Живко Милано аут за месец
Защитникът на Левски и националния отбор на България Живко Миланов се завърна снощи от медицински преглед в Мюнхен. Бранителят получи контузия по време на световната квалификация в Дъблин между отборите на Ирландия и България.

Специалистите установиха частично увреждане на вътрешна коленна връзка. Добрата новина е, че Миланов няма да бъде опериран, но трябва да се възстановява поне 20-30 дни, съобщава официалният сайт на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
31.03.2009 20:46

абе леке , а какво ще кажеш за анонимния Велизар а? За разлика от него Живко Миланов дава всичко от себе си и винаги е на ниво, Томашич е исключително стабилен отзад,а за Мечо добре де кажи ми кой друг?! Велизар та нали го видя такива смешници като теб дето смятат ,че няма ли цскар играта не върви са си СВИНЕ един кадърен цскар няма видяхте ли левскарският национален отбор какво може а!? Живко оздравявай бързо и безпроблемно!

beto
31.03.2009 16:48

Направо се чудя що за човек трябва да бъдеш, че да се радваш на чуждото нещастие.Независимо какъв футболист е Живко Миланов той преди всичко е човек!И вземи се постави на негово място.Ти как би се чувствал при подобна контузия?Макар , че като се замисля не съм чувал за лекета с коленни връзки! *joking*

leketoo
31.03.2009 12:53

Олекна ми! Браво, утре вечер нямат шанс за дузпа гостите от Кипър. Вече съм сигурен, че ще ги бием. Ако Мъриньо се сети да махне и пешеходеца Мечо и неориентирания Томашиш ще ги размажем *joking*