Наградиха Балдовалиев за футболист на 19-и кръг

14:07
Наградиха Балдовалиев за футболист на 19-и кръг
Нападателят на Локомотив София Зоран Балдовалиев получи наградата за футболист на 19-ия кръг в анкетата на вестник "Футбол".

14 от 27 футболни специалисти са гласували за Балдовалиев. По два гласа имат нападателите на Славия София Дениран Ортега и Дубала и един глас е получил Мартин Камбуров от Локомотив София.

Тази награда е втора за македонеца, който през сезон 2006/2007 като играч на Локомотив Пловдив печели приза за играч на 20-ия кръг. Зоран благодари на всички, гласували за него и си пожела още награди.

"Трябваше ни малко време да започнем да отбелязваме повече попадения. През първия полусезон играхме с един нападател, сега с двама е по-лесно. Освен това в редиците ни е изявен голмайстор като Мартин Камбуров, който дори е бил номер едно в България по този показател. Черно море, Черноморец и Литекс ще са основните ни конкуренти за участие в турнира за Купата на УЕФА. С идването си в тима Окука допринесе за по-добър ред и дисциплина. Сега всеки си знае задълженията и мястото на терена. За двете години, откакто съм в клуба най-добрите ни игри са били срещу Литекс, Левски и ЦСКА. Надявам се, че това ще продължи, а също така и че ще започнем да печелим", заяви Балдовалиев на награждаването в пресклуб "България".

Той добави, че се надява националния селекционер на Македония Сречко Катанец, след като е забелязал халфовете на Левски и Черноморец Дарко Тасевски и Ванчо Траянов, да обърне поглед и към "Надежда". Балдовалиев има повиквателни за две срещи на националния си тим. В едната от тях не е взел участие заради контузия, а в другата е записал 45 минути игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация