Рабех отпадна за дербито в събота

10:39
Рабех отпадна за дербито в събота
Най-класният защитник на Левски Юсеф Рабех отново шокира "Герена". Мароканецът получи травма по време на тренировка и със сигурност отпада за дербито с Локомотив София, което е в събота от 15:00 часа на стадион "Георги Аспарухов", съобщава "Меридиан мач".

Рабех е получил разтежение в бедрото, като според първоначални данни не е толкова тежко. Очаква се мароканският защитник, който напоследък започна да навлиза в оптимална форма, да се върне на терена за гостуването на Литекс Ловеч следващата седмица.

Травмата на Рабех ще затрудни много треньора на "сините" Емил Велев в определянето на титулярите в отбрана за мача с Локо София. Специалистът ще бъде и без Живко Миланов, който също е с контузия, а чехът Давид Бистрон наскоро се възстанови от травма и все още не е в оптимална форма. Най-вероятно Велев отново ще заложи в стартовата единайсеторка на Шакиб Бензукан, а дупката, оставена от Рабех, ще бъде запълнена с Йордан Милиев.

Както е известно, Велев няма да може да разчита в събота и на най-острия си нападател Жоазиньо, който наскоро претърпя операция. Добрата новина за наставника на "сините" е, че бразилецът започва леки тренировки от днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация