Велев: Надявам се вратата ни да остане суха

13:50
Велев: Надявам се вратата ни да остане суха
Наставникът на Левски Емил Велев заяви, че "сините" и Локомотив София се познават толкова добре, че няма с какво да се изненадат в утрешното дерби на стадион "Георги Аспарухов".

"Локо София играят приличен футбол и вкарват много голове. Надявам се утре да стане хубав мач. Знам, че няма да е леко. Отборите по принцип се Надявам се вратата ни да остане суха. Не смятам да отделям специално внимание на Камбуров. Знам, че е добър реализатор, но който е в неговата зона ще го пази. Надявам се вратата ни да остане суха и той не ни вкара. Възможно е Бензукан да започне в титулярния състав. Рабех има контузия в адукторите и ще остане под въпрос до утре. Травмата му не е сериозна, но няма да рискуваме необмислено. Ще преценя в последния момент дали да го включа в игра", каза Емил Велев.

"Последните ни три шампионатни мача срещу Локомотив София ни преследва малшанса. Вкарват ни, а ние не можем да върнем попадението след това. Надявам се това да се промени утре. Не мисля, че ще ги победим с голяма разлика, но се надявам на положителен резултат", заяви наставникът на "сините".

"Не искам да се занимавам със съдиите. Те трябва да си изпълняват техните задължения, а ние - нашите. За загубата на точки във Варна сме си виновни ние заради пропуските пред вратата на Черно Море. За мен, ситуацията, при която съдията не даде дузпа за Гонзо, си беше 100% наказателен удар. Ако Локомотив предпочитат да се презастраховат преди мача със съдията, това си е техен проблем. Живко Миланов ще се готви от понеделник. Вероятността да е готов за мача с Литекс е 70-80%. Жоазиньо започна да тича вече и за него има надежда, че до една седмица ще започне да тренира с тима. Нямам право да задължавам футболистите да гледат или не Шампионската лига, но вярвам, че всички следят изявите на големите професионалисти", каза още Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
14.04.2009 00:18

Ало, Главно управление на БДЖ поздравява гара Подуяне с песента 3:0 !

LFC_YNWA_
11.04.2009 14:38

Левски - Локо (СФ) 1:2 .. ЛЕВСКИ ГОВЕДААААААААААА *lol* *lol* ..

UltraBlueHool
10.04.2009 20:49

митреле ляля митреле - митре коментираи за село парник , нямаш работа тук просто си ми забавен.Левски - Доко - 2-0

mitre
10.04.2009 15:23

еи тъпи говеда яжте лаина и се мажете по граба УЕФСКИ-ЛОКО 1-3

Futbulfen
10.04.2009 14:53

Я па тоа LFC_YNWA_ пич 2:50 е..не е ли време да ставаш *joking* Вместо да пълниш темата с тъпите си постове отиди измии си очичките,изпии си клекцето и пусни Cartoon..с Левски не се занимавай.Същото се отнася и за тоя заблуденяк от Варна..поздраи на морИЕто

LFC_YNWA_
10.04.2009 14:41

тоя Велев няма смисъл да искарва момчетата на терена да га затормозява .. Левси (1:2) Локо (СФ) *lol* ..