Каубоя очи в очи с Гонзо: Ти тръгна да падаш и затова нямаше дузпа

08:59
Каубоя очи в очи с Гонзо: Ти тръгна да падаш и затова нямаше дузпа
Консултация с бивш рефер относно спорна ситуация никога не е излишна за всеки уважаващ себе футболист. Кратка 10-минутна среща с интересна тема на разговор си спретнаха бившият съдия Димитър Димитров – Каубоя и нападателят на Левски Георги Иванов – Гонзо, пише "7 дни спорт".

Димитров, който в момента работи за ЦСКА, изгледа загубата на червените юноши от Левски в полуфинал за Купата на БФС. След това, той се срещна с Гонзо и двамата поспориха 10 минути дали е имало дузпа за "сините" срещу Черно Море Варна.

"За мен ти тръгна да падаш за дузпа и затова имаше и симулация. Ако е имало съприкосновение, то тогава е било дузпа", изразил мнението си Каубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dr_Sokrates
26.04.2009 21:07

За какво изобщо става дума,кой крив и кой прав."За мен ти тръгна за дузпа" дали е тръгнал или така се получи защото е имало наистина съприкосновение......... Съдията Д.Димитров които в момента работи в "ЦСКА" обяснява всичко.Поне аз така мисля,повече за какво да говорим,те фактите са си налице.Е нали сме си българчета може и царя които е живял в България по-малко от едно две годишно дете да каже дайте ми 800 дена и ......никой не разбра,че толкова му трябват да си оправи далаверите Ха-ха прост народ слаба държава.

Lucas_Podolski
21.04.2009 10:21

Леле, най-чистата дузпа в историята на фитбола и пак прекарана през червените очила я изкараха симулация. Имаше си дузпа - не я дадаха и това е! Примирете се!!! Няма да докажете, че оня мизерник е бил прав. Такива изцепки като "Видях дузпата, но не знам какво ми стана и не я дадох" са присъщи на нашите съдии, които точно за това са най-плюените хора в БГ футбола.

bobygbg
11.04.2009 17:25

ми то си е така. Гонзо си падаше за дузпа преди защитника да си мръдне крака.пуснете си го на забавено с някой плеар ще се види ясно. смешни са тези левски с тези исказвания

kr1s00
11.04.2009 10:24

ами имаше съприкосновение .. сега къде е дузпата ? *sick* тъпо БФС ... сами пишете къде е започнал работа какво да каже маймуната гадна ?