Пирин нанесе шестата загуба на Сливен през пролетта

14:52
Пирин нанесе шестата загуба на Сливен през пролетта
Пирин Благоевград победи Сливен 2000 с 3:1 в мач от 21-я кръг в "А" група. Домакините от Пирин бяха по-активни, след почивката сериозно натиснаха съперника си и стигнаха до победата с два гола в края.

Двубоят започна двуостро с атаки и към двете врати. В 16-а минута Илия Илиев центрира от фаул и непокритият Мирослав Миндев с глава откри в полза на гостите. След гола домакините се опитаха да натиснат и стигнаха до няколко опасни положения пред вратата на Сливен.

В 42-а минута Кирил Николов центрира в наказателното поле на "войводите" и Георги Георгиев отбеляза изравнителен гол. При попадението обаче футболистът на Пирин се сблъска с вратаря на гостите и бе заменен принудително. В последната минута на полувремето Иван Стоянов бе изведен сам срещу стража на домакините, но пропусна.

След почивката домакините тръгнаха да печелят мача, притиснаха съперника си и организираха няколко опасни атаки. В 65-а минута Драги Коцев с глава би над вратата на Сливен. Пет по-късно нов удар с глава бе уловен от Здравко Чавдаров. В 72-а Спас Делев стреля, но след рикошет топката мина покрай вратата.

В 83-а минута вратарят на гостите бе изгонен за нарушение срещу Марио Метушев на границата на наказателното поле. Владислав Ямуков нахлузи ръкавиците, след като Сливен вече бяха направили трите си смени.

В 88-а минута Ямуков изпусна една топка и Калоян Стоянов отблизо донесе победата на Пирин. Домакините получиха и правото да изпълнят дузпа след страхотна атака в 91-а минута и нарушение срещу техен нападател. Кирил Николов бе точен и Пирин нанесе шестата поредна загуба на Сливен през пролетта.

Съставите на двата отбора:


Пирин: Макенджиев, Бодуров, Коемджиев, Георгиев, Стоев, Паланков, Витанов, Николов, Галчев, Коцев, Делев

Сливен: Чавдаров, Костадин Стоянов, Величков, Ивелин Янев, Петров, Коста Янев, Миндев, Илия Илиев, Петаков, Иван Стоянов, Ямуков

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rado_kz91
12.04.2009 23:24

Започнаха аслани заваршиха ... Какво повече да кажем за цялостното представяне на Сливен в първенството до тук!

darkmaster_94
12.04.2009 16:27

Реално погледнато съдията не направи никакви грешки.Просто нещастно стечение на обстоятелствата за сливналии *wink*

kurrti
12.04.2009 15:45

абе ко да ви кажа БЪЛГАРИЯ сливен си копуваха садии и мачове първия полусезон че тогава е по евтино..събраха точки и са сигурни че няма да изпаднат и ся продават мачове на по скъпо че втория полусезон секи се бори да не изпадне и дава повече пари...

RUSSIA_FAN
12.04.2009 15:20

Въобще не е нужно да се гледа повторение за да се види че ДУСПЯ НЯМА !!! Нарушението започва окло метър извън наказателното поле, а играча пада около 10 см преди наказателното поле....иначе червеният картон е задължителен НО САМО В ТАЗИ СИТУАЦИЯ *stop* Вратаря не трябваше да бъде гонен...1во...ОПИТА ДА ИГРАЕ РАМО В РАМО .... 2ро... НЕ БЕШЕ ПОСЛЕДЕН ДО ИГРАЧА НА ПИРИН ИМАШЕ ПЛЪНО ИГРАЧ НА СЛИВЕН ( нещата отиваха към дуспа може би но не и към чист гол) ...не че ме интересува въобще мача и тези два отбора, НО съдията много ощети гостите *wink*

cesekarchetooo
12.04.2009 15:04

Съдията нанесе поредното поражение на Сливен... *joking*

leo_94
12.04.2009 14:58

тъп съдия,два 4ервени картона за сливен и дузпа за пирин.Нямам думи. *devil* *evil*