Дънди Юнайтед– Динамо Москва, загубен

16:05
Дънди Юнайтед– Динамо Москва, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 16 познати от общо 31 мача - 51.6 % успеваемост

Залог на деня за 02.08.2012 г.:



Може да се каже, че с този мач Динамо Москва ще даде истинското начало на сезона. Първенството на Русия започна и Динамо изигра две срещи, но загуби и двете. Причината за това вероятно се корени във факта, че между легендарния украински нападател Воронин и треньора на отбора се разрази сериозен скандал. Той повлия на морала и психологическата настройка на всички играчи в клуба и въпреки сериозната селекция и амбиции, които традиционно в последните години притежава отборът от Москва, той стартира повече от зле сезона. В последи дни се появи информация, че Воронин ще се присъедини към новака в Бундеслигата Фотуна Дюселдорф и по този начин напрежението в клуба ще бъде туширано. Така вероятно днес руският отбор ще започне на чисто в психологически план, а и опонентът ще бъде видимо по-ниско класен. Динамо е повече от сериозен клуб за европейските стандарти и очакванията към него са големи, както в местното първенство, така и при европейските му изяви. След решаването на казуса с Воронин, ако резултатите не се появят бързо и клубът не започне да набира скорост, може и другият замесен в скандала - треньорът, да не бъде скоро част от отбора. Дънди Юнайтед е доста под нивото на съперника си, като изостава във всяко едно отношение. В домакинския лагер се подвизават почти половин дузина ирландски играчи, като единият от тях дори е капитан на отбора. Има още няколко чуждестранни попълнения, които са доста неизвестни и определено не по-класни, съпоставени с имената на играчите на настоящия им съперник. Мисимович, Джуджак, Нобоа, Курани и любимецът на феновете Кокорин са само малка част от звездната селекция на динамовци. Дънди Юнайтед загуби по-сериозните си контролни срещи, като падна с 0:3 от Рапид Виена и 0:1 от Евертън. Победи само нискоразрядни тимове от Шотландия. Чисто технически шотландските клубове изостават доста сериозно от повечето средно статистически отбори в Европа и това се видя само преди дни, когато Панатинайкос спечели в Шотландия с 2:0 едва в първият си официален мач за сезона. Сега обстоятелства и класата задължават и Динамо на направи това, а ставката при подобна разлика в стойностите на двата тима определено си струва. Динамо играе по-силно, когато му се налага да се изявява на чужд стадион, предвид типа играчи с които разполага, а Дънди спечели едва 7 от 17 домакински срещи в изминалата кампания от първенството на Шотландия.

► Прогноза: 2 - коефициент - 1.82

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
02.08.2012 19:01

така е но сотиров аз лично много го харесвам има един от най-лошите рекори за специалист има средна успеваемост 30% което е доста грубо а футбола е топка не знаеш кво ще стане иначе сички щяхме да бъдем достатъчно богати *smile*))

Kotov
02.08.2012 18:06

нз май си искал да напишеш 2ка не 1 щото 1ца толкова ниска няма за дънди сичките дават над 3 коеф иначе ще се радвам москава да бият *smile*

jelko
02.08.2012 18:15

Всичко е точно в игра без правила,Котов.