Блау-Вайс – Лустенау, загубен

15:30
Блау-Вайс – Лустенау, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 16 познати от общо 32 мача - 50.0 % успеваемост

Залог на деня за 03.08.2012 г.:



В тази среща домакинският фактор ще бъде от решаващо значение. Блау - Вайс Линц е един от най-силните домакински тимове във второто ниво на австрийския футбол, а ФК Лустенау този сезон е основният заподозрян за изпадане. Освен това гостуващият тим по традиция играе доста трудно в гостуванията си, като изминалия сезон загуби 10 от 18 визити. Този сезон Лустенау е по-отслабен в селекционно отношение спрямо миналия и неприятности за него не закъсняха. Лустенау стартира кампанията с гостуване, което загуби с категорично 0:3. След това тимът направи реми вкъщи. Днес му предстои гостуване на един от най-трудните стадиони в дивизията и тимът трудно ще избегне поражението. Балу Вайс се ползва с огромна фенска подкрепа и това е една от причините отборът да се представя толкова силно на собственият си стадион. Изминалия сезон сините от Линц загубиха едва 4 срещи у дома, макар те да бяха новак в дивизията. Линц е голям град и подкрепа за отбора е доста осезаема, когато той е домакин. Интересен факт е, че в състава на домакините се подвизава един български халф, като и в помощния персонал около първия отбор има българско присъствие. Отборът е добре обезпечен и определено върви по възходяща линия, като този сезон той определено ще играе ключова роля в горната част на таблицата. Лустенау ще получи доста малко възможност да спечели нещо в своите гостувания, като днес едва ли ще успее да измъкне нещо в Линц. Статистически погледнато домакините нямат победа над съперника си, но днес изглежда е дошло време да се сложи край на тази тенденция.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.88

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
03.08.2012 17:02

тоя мач лично от мен х и двата тбора равностойни блус вайс нямат победа у дома над лустенау отгоре на всичко миналата година 2 та мача като гости лустенау една победа и един равен победата беше 1-6 ако не се лъжа а впрочем блу вайс са един от отборите които бележат най малко голове в първенството на австрия 2 за това незнам колко ще стане тоя *cry* мач