Бербатов подписа със Спекюлейшън тийм

21:05
Бербатов подписа със Спекюлейшън тийм
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е един от най-спряганите футболисти за трансфер през това лято. Малага, Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Галатасарай, Фенербахче, Трабзонспор, Уест Хям, Куинс Парк и Зенит са само част от отборите, с които досега 31-годишния българин бе свързан пряко от редица водещи европейски медии.

Деветката на червените дяволи минава през труден период в професионален план и вместо да се радва на плодородни сезони, независимо дали с екипа на настоящия си клуб или друг, той смирено очаква дните, в които ще има възможността да изживее втора младост в кариерата си.

Бербатов попадна в центъра на спекулациите благодарение най-вече на помощта на най-различни авторитетни издания на Стария континент, които го пратиха на трансферно турне от Перинеите до Балканите и обратно към Великобритания. Споменаването на името му с Малага, който продадe звездите си, за да си осигури финансово спокойствие през следващите години, бе странно начало на сагата "Бербатов". След това се появиха слухове, че българинът е бил на само 2 млн. евро от преминаване в Милан, от чието ръководство обаче нямали намерение да платят исканата от Юнайтед сума за правата на футболиста, въпреки осигурения "скромен финансов допинг" след продажбата на Тиаго Силва и Златан Ибрахимович в ПСЖ. Черешката на всичко това бяха появилите се информации, че Бербатов и мениджърът му Емил Данчев са пристигнали в Истанбул, за да преговарят с Галатасарай, който неведнъж заяви, че не са водили официални преговори.

Равносметката от всичко написано дотук за Бербатов е, че той е подписал със Спекюлейшън тийм, чиито футболисти го размятат помежду си. По всичко изглежда, че сагата Бербатов ще продължи още дълго, но едно е ясно, че поне на този етап вероятността той да остане в Юнайтед е по-голяма, отколкото да напусне "Олд Трафорд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Blue_red_king
15.08.2012 03:24

Да си намира отбор,че с тоя дядка няма да е лесно още един сезон.Той шотландеца миналият сезон го ползваше само за тренировки и нищо повече.

mitko_bezkosa
15.08.2012 00:40

Колкото и да го хейтвате, Бербатов си остава Бербатов! Всички знаем на какво е способен. *smile*

ell_barca_a
15.08.2012 00:35

пълна мърда и на всичкто отгоре мързелив *lol**lol**lol*

zipovic
17.08.2012 13:01

марзелив е ба6тати *wink*

Jack_19
15.08.2012 11:53

Ей резняк,вместо да се гордееш с Берба,че е постигнал толкова много ти го обиждаш....Дай да те видим теб как си ??? Заблоден мониторен та*ак : )

manutd_forlife
15.08.2012 09:17

ехеех прав си,ти понеже си много по-добър от него, а не чакай, не не си, така, че трай си *wink*

ell_barca_a
15.08.2012 00:33

oфффф тоя ще си умре като кон без история кво само го спрягат в някоя тема *devil*

MeToDueB
15.08.2012 00:27

шума беше дори по-голям и поне 3 и повече транферни прозорци, в които го свързваха с МанЮ и никой в България не вярваше, пък той отиде и в крайна сметка бе дене участник за спечелването на 2-те титли за последните 4 сезона.4 сезона имаше в Юнайтед, първия като голове 14 и над 10 асистенции, но всяка топка минаваше през него = титла, вторият 4-5-1 .. резерва = калъфки, 3-тия сезон 23 мача като титуляр 21 гола (1 отмениха, ама все пак) .. = титла, четвъртия сезон най-твърдата резерва в отбора - калъфки( и все пак не бива да се отрича, че Юнайтед бяха на 5 секунди от титла и нападението им бе добро и без Бербатов, макар че никой не бележеше изключително много, а всеки по-малко и Рууни от дузпи предимно*lol*