Роналдиньо с две асистенции при победа на Атлетико (видео)

10:09
Роналдиньо с две асистенции при победа на Атлетико (видео)
Роналдиньо поведе Атлетико Минейро към титлата в бразилското първенство по футбол, след като подаде два голови паса за победата с 3:2 над отбора на Кларънс Сеедорф - Ботафого.

Това остави Атлетико на първо място в шампионата след 18-ия кръг, но лидерите имат и мач по-малко. На втора позиция, с три точки пасив, се намира Флуминензе, който победи с 1:0 Спорт Ресифе.

Андрезиньо даде аванс на гостите от Ботафого в 36-та минута, но Атлетико стигна до изравнителното попадение само шест минути по-късно. През втората част се разигра бившата звезда на ПСЖ, Барселона и Милан - Роналдиньо, който подаде на Жо за 2:1, а само две минути преди края записа и втората си асистенция, от която Нето Берола оформи крайното 3:2.

Преди победното попадение за Атлетико, Андрезиньо беше изравнил от дузпа.

Бившият нападател на ЦСКА (Москва) Вагнер Лов вкара единствения гол за победа на Фламенго с 1:0 над големия съперник Васко да Гама.

Сантос пък спечели втори мач само за четири дни, след като завърналият се олимпиадата Неймар помогна за крайното 3:2 над южноамериканския шампион Коринтианс.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация