Мъри взема в Литекс Саид Ибраимов

14:11
Мъри взема в Литекс Саид Ибраимов
Помощник-треньорът ще върши онова, което правеше "Кокала" в Левски.

Новият треньор на Литекс Станимир Стоилов покани Саид Ибраимов за свой асистент в ловешкия тим, научи winner.bg. Самият Мъри все още не е парафирал контракта си с "оранжевите", но това е въпрос на бюрократични формалности. "Важното е, че Стоилов и Ганчев си стиснаха ръцете и се разбраха за 3-годишна съвместна дейност", поясниха от запознати.

Основната функция на Ибраимов бе да разузнава съперниците на Левски. Предполага се, че Саид ще върши същата дейност и в Литекс. Роденият на 14 октомври 1970 г. Ибраимов е юноша на Пирин (Бл), но се прослави като защитник в Нафтекс под ръководството на Димитър Димитров - Херо. Саид записа два сезона в Левски (2002/03 стана шампион с Левски, а на следващата година остана без трофей).

В щаба на Мъри в Левски бяха Емил Велев и Цанко Цветанов, както и треньора на вратарите Валентин Захариев и кондиционния спец Ясен Екимов. Припомняме, че Емил Велев не напусна "синия" тим солидарно с Наско Сираков и със Станимир Стоилов, и по този начин бе нарочен за предател от ултрасите от "София-Запад".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenli111
03.06.2008 22:16

благодарности на Мъри за това което направи с левски,но с литекс малко се прецака дотук с мечтите му за титла с тях пък да не говорим за шампионска лига

thebest68
03.06.2008 22:00

ТОЙ И ТВОЯ ИДОЛ ТОМОВ МОШЕННИКА БЕШЕ ПОДВЛАСТЕН НА ПАРИЧКИТЕ АМА ВИДЯ ДО КЪДЕ ВИ ДОКАРА - ДО /В/ГРУПА ЗА СЕГА И НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА НИ ЦЕНЗУРИРАШ МНОГО СИ малък КАТО ЖАЛКИЯ СИ ОТБОР.

thebest68
03.06.2008 21:50

MЪРИ МИШОК СИ БИЛ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ И ЛИТЕКС ЩЕ ПРОВАЛИШ LEWSKI -FOREWAR

YAYA
03.06.2008 19:22

rednik_angelov, ходи козирувай някаде!
П.П И си опрай правописните грешки!

rednik_angelov
03.06.2008 18:33

Казвам се Мариян Ангелов.
Искам да помоля господата ,които не се занимават и не разбират от футбол да не изказват жалките си коментарчета.
Аз уважавам и се покланям пред г-н Станимир Стоилов затова което направи с Левски за няма и три години.
Да припомня на господата как ,когато Левски падна от Беверен всички обявиха за неспособен и некадърен Станимир Стоилов, и после същите тези господа ,когато левски направи дебюта си в групите на Шампионската лига и доброто си представяне в търнира за купата на Уефа Го възвеличиха този "некъдърния дето нищо не разбира от футбол".Аз ще викажа само едно нещо:
Ням значение на колко си години! Няма значение колко отбора си водил! Ти или си кадърен треньор или си оставаш некадърник.
Аз подкрепян Мъри и му стискам палци и знам че той ще успее,защото е догазал ,че е професионалист от най висока класа. Че Левски ще остане на сърцето му го знаят и малките деца,но човека има и семейство и най важното не живее със спомена на успехите,както го правят много други.

dracula_88
03.06.2008 17:31

Боби, всички хора са подвластни на пари, разликата е, че едните се купуват с повече, други - с по-малко. Те повечето, дето са свързани с Левски и ЦСКА, също така си говорят, ама като видят зор са готови да драпат къде ли не, само и само да е кяр.Люпко, Гочето, Дуци, Стойчо, Феро, Мъри, Йешо, всички минаха през поне 2 от трите тима...

bat_boiko21
03.06.2008 15:30

аз подкрепям решението на мъри. и ще стискам палци за него. то според мен литекс ще са шампиони на година. все пак и за нещастните 4орбари треа да има некаква радост

BoBi_Levskara
03.06.2008 15:07

Абе Мъри лъжец такъв нали казваше че няма да поемаш никой БГ отбор освен Левски.Ама и твойта дума незначи нищо ставали дума за пари.То беше ясно че ше поемеш Литекс но поне зашо ни лъжеше че няма да поема никой друг БГ отбор