Флуминензе увеличи аванса си на върха

10:45
Флуминензе увеличи аванса си на върха
Атлетико Минейро завърши 0:0 у дома срещу Гремио и това позволи на лидера Флуминензе да увеличи аванса си на върха в бразилското първенство.

Флуминензе е начело с 56 точки, четири повече от втория Атлетико, който обаче има мач по-малко. Сао Пауло победи с минималното 1:0 Крузейро и се утвърди на пето място в класирането.

Двубоят на стадион Морумби бе посетен от рекордна за сезона публика, която приветства новото попълнение Пауло Енрике Ганзо. 40 457 зрители изпълниха стадиона на Сао Пауло, за да видят дошлия от Сантос нападател, който бе представен пред публиката преди началото на мача.

Нападателят Освалдо вкара единствения гол в мача. Фламенго сложи край на серия от седем мача без победа, след като надделя с 2:1 като гост на Атлетико Гоянензе.

Бившият халф на Реал Мадрид и Милан Кларенс Зеедорф продължава с отличното си представяне през първия си сезон в бразилското първенство, след като вкара и двата гола за Ботафого при равенството 2:2 срещу Коринтианс.

Атлетико Минейро - Гремио - 0:0
Ботафого - Коринтианс - 2:2
Гоянензе - Фламенго - 1:2
Интернасионал - Баиа - 3:1
Понте Прета - Васко да Гама - 0:0
Сао Пауло - Крузейро - 1:0
Спорт - Коритиба - 1:0


от събота:

Сантос - Португеза - 1:3
Фигейрензе - Палмейрас - 1:3
Флуминензе - Наутико - 2:1


В класирането начело е Флуминензе с 56 точки, следван от Атлетико Минейро 52 (мач по-малко), Гремио 49, Васко да Гама 44, Сао Пауло 42, Ботафого и Интернасионал по 40 и други.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация