Ако Симонович беше по-млад щеше да играе в Левски

18:33
Ако Симонович беше по-млад щеше да играе в Левски
Наставникът на вицешампиона Левски Емил Велев заяви, че полузащитникът на Локомотив Мездра Саша Симонович е невероятен футболист и ако беше по-млад щеше отдавна вече да играе за "сините".

"Познавам Мездра от миналия сезон. Те са един добре комплектован отбор, играят добър футбол, подават си добре и ще ни е трудно поне докато вкараме първия гол. При тях играе един невероятен халф, който ако не беше на толкова години, щеше отдавна да играе в Левски. Чака ни труден мач, но се надявам да вземем така важните три точки. В групата са 20 футболисти, в последния момент ще преценявам кой ще отпадне", заяви Велев.

Треньорът на Левски определи поведението на съдийския шеф Димо Момиров като необяснимо.

"Момиров да си гледа съдиите, а не да се занимава с други неща. Не мога да си обясня поведението му, но всеки носи отговорност за постъпките си. Смятам, че ако реферът беше видял коментираната ситуация от мача с Литекс щеше да отсъди фал срещу Георги Петков. По време на споменатия мач с ловчанлии имаше два фала срещу наши футболисти много близко до страничния рефер. Просто го попитах "Ти видя ли, не видя ли?", допълни още наставникът на "сините".

Велев коментира ситуацията около контузените в основния състав.

"Юсеф Рабех ще мине контролен преглед другата седмица и ще се прецени до каква степен е отшумяла контузията му. След това ще преценим кога ще може да се включи пълноценно в тренировките. Жоазиньо и Живко Миланов играха с топка, но все още не са готови. Предполагам, че ще ги използваме пълноценно в следващите мачове", коментира Кокала.

Велев оцени жребият за полуфиналите за Купата на България като неудобен, заради гостуването в Благоевград. Наставникът на тима заяви още, че не се интересува от мачовете на ЦСКА и ще се концентрира върху това Левски да побеждава до края.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация