Започва чистка в българския футбол

13:05
Започва чистка в българския футбол
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов каза, че може да се стигне до крайни мерки като изхвърляне на отбори от "А" футболната ни група при доказване на участие в предварителни уговаряне на срещи.

Бившият национален вратар говори за кратко пред журналисти по време на представяне на новия спонсор на националния отбор по футбол.

Относно корупцията в българския футбол Михайлов обяви, че е изпратил писма до Борис Велчев и Михаил Миков, но все още от тяхна страна няма отговор.

"БФС ще съдейства във всичко на органите и ако се докаже вина, сме готови да взимаме точки и да вадим отбори, засега обаче развитие няма", каза шефът на българския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kombaros
24.04.2009 08:09

Като няма развитие на въпроса по този начин има един много прост начин.Всички са свидетели,че футболът който се играе е "меко"казано трагичен.Да поканят всички футболни босове и да ги попитат за какъв грездей инвестират в такъв вид ФУТБОЛ?И ако от МВР не се хванат за апсолютно нищо,ама абсолютно нищо-това ще е ебати гьонсуратщината.

tamate_unufreev
24.04.2009 07:51

Аз знам един отбор в А група който не копува мачове НИКОГА и НИКОГА не е копувал..... този отбор е ЛЕфски за справка само ...цитат на Линкълн-Никога не казвай никога..... *joking*

krasi3737
23.04.2009 22:14

Напълно съм съгласен с момчетата-празни приказки,ако пък наистина вземат да направят нещо,то няма да има отбори и в двете групи -"А" и "Б",а пък за "В" да не говорим. Предлагам да си гледаме футбола и много много да не се вживяваме, то и без това нерви не останаха.Така,че наслаждавайте се на цирк" Футбол- маде ин България.Затегнете коланите и приятно гледане.

nightwish92
23.04.2009 15:01

да е.. време е да направят нещо.. ама няма да е скоро *smile*

BoBi_Levskara
23.04.2009 14:00

Е Боби недей така.Та то няма да остане нито 1 отбор в" А" група *joking*

Ultra_Milan
23.04.2009 13:46

Празни приказки за пред хората.Пак нищо няма да направят.БФС-клоуни. *evil*