Фреди Бобич започна тренировки с \"акулите\"

17:03
Фреди Бобич започна тренировки с \"акулите\"
Изпълнителният директор на тима от родната ни "А" група Черноморец Бургас Фреди Бобич, който е европейски шампион с Германия, проведе тренировка с първия отбор на "акулите".

Бобич участва в последното занимание на състава преди мача с Беласица Петрич. Той започна заниманието си 20 минути преди основната група състезатели.

Първо той направи самостоятелно няколко упражнение за раздвижване, след което завъртя десетина обиколки на терена на стадион "Лазур". В края на индивидуалната си тренировка Бобич изпълни няколко дузпи на националния треньор на вратарите Любомир Шейтанов, като и двамата показаха завидни умения както при изпълненията, така и при отразяването на ударите.

След като футболистите излязоха за тренировка, Красимир Балъков и Фреди Бобич се присъединиха към тях и участваха в заниманията наравно с останалите състезатели. Бившите звезди на Щутгарт участваха и в играта в квадрати, като демонстрираха завидна техника и почти не грешиха в подаванията.

В края на заниманието Балъков и Бобич се шегуваха с футболистите, че навлизат във върхова форма и могат да се окажат сериозна конкуренция на някои от тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

noemis
23.04.2009 22:24

Ха, ако Балъка и Бобич влязат да играят за Черноморец, може още от следващия сезон да са предентенти за първото място. Тези двамата определено ще се най-добрите футболисти в нашето първенство...

AviMC
23.04.2009 17:19

Левскар съм,но искрено се радвам ако в Черноморец добият германски манталитет покрай Балъков и Бобич.Ще се радвам ако отборът след година-2 стане конкурент за челните позиции в "А" група.
Само ЛЕВСКИ