Войводите превзеха Пловдив и засилиха Ботев към \"Б\"

17:48
Войводите превзеха Пловдив и засилиха Ботев към \"Б\"
Отборът на Ботев Пловдив загуби от гостуващия тим на Сливен с резултат 1:3 в среща от 23-и кръг на "А" група. Двубоят се наблюдаваше от около 1000 зрители, които останаха крайно разочаровани от продукцията на своите любимци.

Домакините първи откриха резултата в 22-а минута чрез Георги Андонов. Играчът получи топката на границата на наказателното поле и със страхотен удар преодоля Здравко Чавдаров. Гостите отвърнаха на удара девет минути по-късно. Вратарят на "канарчетата" Павел Станев фаулира откъсналия се в наказателното поле Илия Илиев и съдията Мартин Богдев отсъди дузпа в полза на Сливен. Иван Стоянов застана зад бялата точка и не сгреши за 1:1.

През втората част гостуващият тим бе по-добрият на терена и логично стигна до победата. В 52-а минута, след центриране от пряк свободен удар на Илия Илиев, Мирослав Миндев стреля с глава, топката се отклони от главата на капитана на "канарчетата" Илиян Гаров и се озова в мрежата на Станев. Само пет минути по-късно защитник на Ботев в опита си да избие топката я подари на Мирослав Миндев, който сам срещу Станев нямаше никакви проблеми и прати кълбото в мрежата за 1:3. Върхът на трагичното представяне на домакините бе бруталното влизане на Омониго Темиле в краката на играч на гостите, за което "канарчето" получи директен червен картон.

Ботев Пловдив - Сливен - 1:3
1:0 - Георги Андонов - 22 мин
1:1 - Иван Стоянов - 31 мин
1:2 - Илиян Гаров - 52 мин автогол
1:3 - Мирослав Миндев - 57 мин

Ботев Пловдив:
Павел Станев, Даниел Божков, Васил Василев (Омониго Темиле), Апостол Попов, Здравко Станков, Илиян Гаров, Тодор Тимонов, Николай Манчев, Красимир Кръстев (Ерик Кабу), Георги Андонов, Георги Аврамов (Костадин Гаджалов)

Сливен: Здравко Чавдаров, Костадин Стоянов, Ивелин Янев, Мирослав Миндев, Иван Стоянов, Петър Стоянов, Илия Илиев (Марков), Стефан Киков, Владислав Ямуков, Коста Янев(Ценов), Виктор Петаков (Явор Въндев)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pepsi_Twist
23.04.2009 22:17

А аз очаквах повече публика от страна на Сливен...

idol_bg
23.04.2009 22:11

Абе....аз от кога разправям,никой да не ходи на домакинските мачове,ама все ще се намерят някакви "патриоти",да дават надежда на Селския.Другият домакински мач не 1000...най добре Селския да си седи сам в ложата и да си ги гледа.Ама яд ме е че още при 1-та победа и на следващия мач ще има пак 2-3000 патриоти.С тоя президент,толкоз бюджет.С толкоз бюджет,такива играчи.С такива играчи...ТОЛКОВА.

djdarkmanx
23.04.2009 21:49

от Сливен съм , но останах разочарован от играта на Ботев.Симпатичен отбор са , но не показаха нищо в тоя мач.Инъче честито на нашите момчета за победата

paco_kl
23.04.2009 19:09

очаквах 2,но не остана време да пусна мача.жалко,иначе честито на сливен и жалко за ботев

arestigabe
23.04.2009 18:04

"Двубоят се наблюдаваше от около 1000 зрители, които останаха крайно разочаровани от продукцията на своите любимци. " Тези хора са мазохисти. Как могат да търпят тази к........ва Христолов и тези путьовци играчите.Жалко, иначе Ботев е от симпатичните отбори в България и феновете му не заслужават тези гаври с тях. *sick*

juventineca_85
23.04.2009 18:03

Точно така жълтурите в Б а Берое където им е мятото *joking*