БФС заплаши ЦСКА с лишаване от домакинство

15:06
БФС заплаши ЦСКА с лишаване от домакинство
Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз отправи предупреждение към отбора на ЦСКА, че шампионите ще бъдат лишени от домакинство и ще бъдат глобени с 2 000 лева, ако публиката на тима влезе отново на терена по време на спряна игра.

Всички решения на Дисциплинарната комисия след изиграването на 23-я кръг на "А" футболната ни група:

1. ПО ДОКЛАД - За навлизане на публика на терена при спряна игра и без последствия ДК на основание чл. 37, ал.1, т. 1, буква В, предложение 1-во наказва ПФК ЦСКА с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2 000/две хиляди лева.
2. С предупреждения – 24 състезатели
3. С лишаване от състезателни права ЛСП лв.

Дормушали Сафет Саидходжа - ПФК ЦСКА - 1 250

Кирил Христов Котев - ПФК ЦСКА  - 1 1 000

Дарко Тасевски - ПФК Левски - 1 250

Георги Здравков Сърмов - ПФК Левски  - 1 1 500

Жозе Соареш Да Силва Фильо - ПФК Левски  - 1 250

Уелингтон Брито да Силва - ПФК Литекс  - 1 500

Николай Иванов Николов - ПСФК Черноморец Бургас - 1 000

Мартин Кирилов Керчев - ПФК Славия  - 1 250

Васил Тодоров Василев - ПФК Ботев  - 1 250

Омониго Темиле - ПФК Ботев  - 1 200

На изброените състезатели се налага и наказание от една среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
08.05.2009 18:43

Така..... 2 дуспи срещу Славия .... вярно е неуспорим факт... НО....
да си припомним една статистика ..... 32 дуспи за Левски срещи само 1 за ЦСКА.....и както се пее в агитката на ЦСКА-рите ...
Дайте дуспа спасете Левски.....
наистина жалко ... много жалко
...
На всеки Футболен Запалянко в тая "хубава" страна...(не родина ... а страна родината ни е хубава страната ни е скапана ) така де "хубава " страна на всеки му е ясно че Левски утре ще падне ... и Г-н Велев по прякор Кокала(колкото и добър играч да беше) ще си стегне куфара след мача ...
Успех и наздраве и приятно гледане на мача утре кой пред телевизора кой на стадиона ...
Наздраве *wink*

DoN_vOLen
26.04.2009 07:42

MeToDueB
Експерт
Пуснато на
2009-04-24 2247 след всеки слаб мач започват едни скандирания, едни обиди срещу треньора им .. смениха 3 треньора за година, година и половина и няма никакъв резултат .. сега пак си просят нов треньор, но пак няма да се оправят. Много сте зле фенове на Левски. Съжелявам Ви наистина .. с уважение ви го пиша всичко, за да не се чувствате чак толкова жалки .. дано ме разберете АбЕ ЭлЕТАчЕ мН ЭНАЕТЕ ДА ГОВОрИТЕ КЯТО НЕ СТЕ ИГрАлИ С ОТбОрИ ОТ ТОП 4 ! СПЕцИЯлНО ТИ ЭАмЪлчИ ЩОТО СИ ЖАлК чОВЕчЕ!

dikamibb
24.04.2009 22:32

колко е тъпо да си втори все нещо им пречи .

MeToDueB
24.04.2009 22:28

след всеки слаб мач започват едни скандирания, едни обиди срещу треньора им .. смениха 3 треньора за година, година и половина и няма никакъв резултат .. сега пак си просят нов треньор, но пак няма да се оправят. Много сте зле фенове на Левски. Съжелявам Ви наистина .. с уважение ви го пиша всичко, за да не се чувствате чак толкова жалки .. дано ме разберете

MeToDueB
24.04.2009 22:27

ей с тия 2,3 дузпи се насраха тия .. смешници. Един мач е станало и сега 5 години само за това ще говорят .. на тях, като им свиреха по 2 дузпи в началото на сезона .. никой от феновете и управата на ЦСКА, не го повтаряше толкова дълго, колкото те .. с тия две дузпи срещу Славия. Факт е, че феновете на Левски са най-жалките в България, но все пак ги разбирам .. те са слаб отбор, злобеят срещу ЦСКА, че нямат неговите успехи .. положителен баланс от мачовете в Европа, 31 титли в лигата .. не са трамплин в откриването на най-добрите български футболисти и т.н .. кофти.. жалко е наистина .. но трябва да се осъзнаят и да се позамислят малко. Да си спомнят 19 срещу 0 дузпи в "великия" им шампионски сезон, да си спомнят началото на сезона, когато Гонзо изпускаше първата и даваха втората на някой друг, за да я вкара .. да си спомнят, как псуваха Гонзо .. а сега го боготворят ..

Lucas_Podolski
24.04.2009 19:36

Е не ми е ясно как става това? Синьо БФС, пък ЦСКА не е в "Б" Група, както се полага на отбор без лиценз, на първо място е, свирят им по 2-3 дузпи докато не бият, и на всичкото отгоре това "синьо" БФС спестява дузпи на Левски когато най-много им трябват. Е това за мен са неоспорими доказателства, че БФС отчаяно погкрепя Левски и подтиска ЦС*КА, горките те! А за наказанието, като спре селската ви публика да се държи като отързана, ше спрат да ви заплашват с наказания!

oshane
24.04.2009 18:58

ЕТО, ПАК СЕ ПОЧНА СРЕЩУ ЦСКА,АБЕ ТИЯ ОТ БФС МИРА СИ НЯМАТ,ВСЕ ВЪРХУ ЦСКА.. РЪКОВОДСТВО НА ЛЕВСКИ ЗАПЛАЩИ ,ЧЕ ЩЕ ПОДПАЛИ БФС,ЩЕ ГИ ЛИНЧУВАТ, А ЗА ТЯХ НАКАЗАНИЯ НЯМА.ВСЕ ЦСКА ВИНОВНИ.
ТО ЛИЦЕНЗА ЛИ ИМ ОТНЕМАХА,ТО ЗАПЛАХИ ЛИ НЕ БЯХА ПРЕЗ МИНАЛАТА ФУТБОЛНА ГОДИНА И ЕТО СЕГА ПАК ЗАПОЧВАТ. ЛИШАВАНЕ ОТ ДОМАКИНСТВО. ЦСКА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИГРАЕ НА ГЕРЕНА, ТА БЕЛКИМ ОНИЯ МЪРДИ ОТ БФС НАЙ-ПОСЛЕ МИРЯСЪТ. САМО БАТЕ БОРИСОВ!