Луиш Фелипе Сколари ще става селекционер на Ангола

15:40
Луиш Фелипе Сколари ще става селекционер на Ангола
Бразилският специалист Луиш Фелипе Сколари води преговори за поста селекционер на Ангола по-малко от два месеца, след като бе уволнен от Челси.

Това съобщи португалският седмичник "Sol", който твърди, че Големия Фил вече се е споразумял с федерацията на Ангола за финансовите си изисквания. Според изданието Сколари ще вземе окончателно решение, след като се запознае с условия в югозападната африканска страна.

Бразилецът, който изведе Селесао до титлата на Мондиала през 2002 г., беше уволнен от Челси през февруари и заменен от холандеца Гуус Хидинк.

Ангола в момента има шансове да преодолее квалификациите за Мондиал 2010 в Южна Африка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BaD_UsEr_
25.04.2009 22:30

Каде ли не отиде ...Мисля че е доста хитар ход от негова страна,ако е истина ...Нека си опита касмета с Ангола те са един от фаворитете за спечелването на купата..Ще се подсилят доста с пристигането на такав стратег като него...Провали се в Челси защтото играчите просто не му повярваха ! ! ! Странно защо ? ? *wonder*

Resorter
24.04.2009 16:12

Ахххх колко е хитър само. Ако се замисли човек, всичко е за градене на имидж и самочувствие. Един вид реклама на себе си. Някой сеща ли се защо проявява интерес точно към Ангола?? - ами защото страната е домакин на Купата на Африка през 2010-та и впредвид "изцепките" с Португалия и Челси гледа да си възвърне рейтинга каот наставних. Изключително хитър подход, Ангола е сочен за един от фаворитите на турнира и ако спечели турнира, Сколари определено ще има с какво да се хвали. Да не говорим че са Португало говорящи, а той е Бразилец, изобщо всичко е навързано. Евала му правя, голям стратег и хитрец е, няма спор! *wink*