К'лаутерн – Ауе, спечелен

11:58
К'лаутерн – Ауе, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 3 познати от общо 4 мача - 75.0% успеваемост

► Залог на деня за 05.11.2012 г.



Лаутерите са един от най-стабилните тимове в дивизията и изглежда въпрос на време и малък толеранс от програмата те да се установят на едно от първите три места. Тимът няма поражение от началото на сезон и ако днес спечели ще се изкачи на второто място в таблицата, което осигурява директна промоция в Бундеслигата. Тимът е с домакински показатели 2-4-0 до тук, като натрупаните равенства се получиха все срещи тимове, които са му преки конкуренти в битката за промоция. С точка от тук си тръгнаха тимовете на Мюнхен 1860, Херта и моментният лидер в класирането. При тази програма домакинския тим се представи повече от задоволително и доста силно като гост. Така Кайзерслаутерн успя да се предпази от поражение и остана на една победна среща от първите две места в таблицата. Голяма заслуга за това има и невероятно силно нападение, което е най-резултатното до момента заедно с това на лидера Айнтрахт Брауншвайк. Ерцгебирге Ауе в последния сезон се спаси от изпадане с голяма доза късмет и с натрупване на точки посредством домакинските срещи. Отборът на Ауе е пословичен със слабите си изяви по чуждите стадиони, като тимът и настоящата кампания до тук допусна 4 поражения от 5 визити и няма победа. Отборът в последните три кръга се срещна все с тимове застрашени от изпадане и не допусна поражение от нито един от тях. Така в момента той е извън опасната зона, въпреки че е с мач по-малко от останалите. Кайзерслаутерн изпадна от елита и ще се опита да се върне там час по-скоро, а изглежда и готов за това, а гостите отново ще бъдат един от най-слабите тимове във Втора Бундеслига и вероятно най-слабият гост в нея. Между 2006 година и 2008 година лаутерите бяха домакини два пъти домакини на този съперник, като спечелиха и двете си домакинства без да инкасират гол.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.59

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
05.11.2012 23:29

Добра прогноза като за понеделник- важно е да се тръгне добре и с премерен залог да се осигури капитал за наситения с мачове вторник...

holigan4e
06.11.2012 00:33

така е батко ! Много си прав ! Успех !

holigan4e
05.11.2012 23:03

4:1 , но за малко да се издънят ! Доволен съм от Кайзерите *wink*

putopalo
05.11.2012 15:21

Ами да ,по всичко личи че Сотиров ще продължи успешната си серия, аз си харесах Хетафе-Бетис и мисля че Бети ще успее да изкопчи една трудна победа на този малък и негостоприемен стадион,коефа за двоен шанс--Х/2 също никак не е зле....Да видим как ще ни тръгне понеделнишки*money*