Овиедо - Гуйело, загубен

13:22
Овиедо - Гуйело, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 15 познати от общо 23 мача - 65.2% успеваемост

► Залог на деня за 25.11.2012 г.



Преди няколко дни Овиедо беше закупен от най-богатия човек в света - мексиканския милиардер Карлос Слим. Третодивизионният клуб бе изправен пред фалит, преди да бъде направена акция за спасяването му в социалните мрежи. От нея в касата влязоха 1,5 млн. евро за две седмици. Слим получи 35 процента от клуба срещу два млн. евро, което го прави основен акционер. Целта пред тима този сезон ще бъде промоция и постепенно изкачване в йерархията на испанския футбол. Въпреки проблемите си Овиедо се представяше доста добре до тук през сезона, а като домакин почти перфектно. Тимът в момента се намира на четвъртата плейофна позиция във временното класиране, като е спечелил четири от шест домакински срещи и е инкасирал само едно попадения. Домакините се ползват със солидна фенска подкрепа, а когато те са домакини гостуващите тимове са посрещани невероятно враждебно. Гуйело е посредствен тим, който ще съсредоточи усилията си до това да избегне евентуално изпадане, а като гост от шест излизания има три загуби и само една победа. При вдъхновяващата ситуация в домакинския лагер през последните дни тяхната победа днес изглежда наистина добра опция, а и коефициентът, предвид голяма разлика в намеренията на двата тима, изглежда добър.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.61

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
26.11.2012 09:56

Срещата не беше зле подбрана. Напротив. Овиедо си имаха предимство през целия мач. Аз лично съм доволен - изчаках до 1,81 и влязох със сериозна сума. Към края на мача покрих на коеф. 10 за lay Овиедо, защото все пак имаше някакъв риск и наистина - гостите изравниха в 94мин. Така че тук говорим за начин на употреба на прогнозата.

Gravedigger988
25.11.2012 23:22

Как не те е срам в ден с толкова интересни мачове,да залагаш на такива, от 3-тата дивизия на Испания, на коефициент 1.61 и да ги губиш :Х Спирам да ти гледам прогнозите, както са направили още мнохо хора в сайта!

Vikingit
25.11.2012 15:07

За днес Х на Барса. Дано не отиде само към 1. Х на Барса днес. Ако спечелим, Х пак срещу Бенфика.

mistral
25.11.2012 16:21

Добре си се насочил. Аз там ще играя един фън бет - Леванте да отбележи над 1,5 - 5,50. Иначе спокойно може да се вземе малко по-висок хендикап за Леванте.