Академика - Брага, спечелен

14:05
Академика - Брага, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Декември: 3 познати от общо 9 мача - 33,3 % успеваемост

Залог на деня за 10.12.2012 г.

Академика - Брага

Академика е най-гостоприемният домакин в Португалия като към момента тимът все още няма домакинска победа. Спортинг Брага вече може да се смята за част от грандовете в страна и би следвало да спечели това гостуване преди всичко с доза класа и опит. В последните си 10 мача Академика има само 1 победа, а тимът на Брага не е допускал гол в последните си три визти тук като няма поражение. Ако отбора на Брага иска отново да опита късмета си в Шампионската лига и да си осигури стабилно финансиране за следващия сезон, то той е длъжен да печели срещу подобни клубове. Академика е по-малък като мащаби клуб, а се намира в доста слаба моментна форма. Още повече, че в последните си шест срещи с този съперник Брага взе четири победи.

Прогноза: 2 ; Коефициент: 1,80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg




Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fox
10.12.2012 20:03

с успеваемост 33,3 % за какъв залог на деня става въпрос? Започни да прогнозираш времето,със сигурност ще имаш по-голям успех.......

putopalo
10.12.2012 15:48

Лично аз виждам мача да клони към Х-а,ще добавя и равенство на Клермон плюс евентуална победа за Нюкасъл в система.Доста смело от моя страна,знам *blush*

mistral
10.12.2012 20:35

Клермон може и на ТР 0:0 да го вземеш, че в тези студове франсетата едва ли ще си дадат много зор*smile* Нюкясъл наистина малко трудно може да спечели, но в крайна сметка не се знае от кой храст ще изкочи лисицата*smile* Колкото до мача - днес бе един от малкото добри за игра. За съжаление виждам, че е вече 0:1 (за съжаление, защото някой може да каже, че сега е лесно), коефициентът съдържаше стойност и си заслужаваше да се опита.