ЦСКА с 2 млн. дълг, Томов пред арест

12:58
ЦСКА с 2 млн. дълг, Томов пред арест
Сагата "ЦСКА" придобива заплашителни размери, след като шефът на "сините" Тодор Батков оповести задълженията на "червения" клуб към държавата.

Мустакатият бос обвини президента на ЦСКА Александър Томов в източване на "Кремиковци" през футболния клуб и укриване на данъци от държавата. Официалните задължения на "армейците" възлизат на 1 799 084, 99 лева, а лихвата към тях е в размер на 221 411, 63 лева. Така пред "червеното" ръководство стои дълг за погасяване на обща стойност в размер на 2 020 495, 91 лева, като това са задължения по ДДС и ДОД, без да се включват сметките към НОИ.

Вестник "Стандарт" изнесе информацията, че президентът на "червения" клуб е заплашен от арест в близките дни по обвинения в системно източване на металургичния гигант "Кремиковци" и футболен клуб ЦСКА. Очаква се в близките няколко дена Александър Томов да бъде извикан на разпит в Националното следствие, като ще е препоръчително евентуалното му явяване с адвокат, защото се очаква да бъде задържан след проведения разпит. По всяка вероятност на Томов ще му бъде и забранено да напуска страната, след като се смятало, че има опасност да избяга.

Лъч надежда в клуба внесе изказването на Емил Костадинов, че отборът на армията ще получи лиценз и ще започне участието си в "А" група от следващия сезон. Героят от "Парк Де Пренс" призна, че "червените" се нуждаят спешно от 2 млн. лева, за да покрият задълженията си към държавата и коментира изнесената информация от Тодор Батков по следния начин:
 
"Убеден съм, че ЦСКА ще погаси всички задължения към държвата в необходимия срок и ще играе при майсторите и през следващия сезон. Трябват ни около 2 милиона лева, за да изчистим дълговете си към агенцията по приходите. Батков лъже за това, че дължим пари на НОИ. Това може да се провери много лесно. Има си документи за всичко това."

По всичко личи, че потърпевши от ситуацията в клуба ще са играчите, които ще бъдат сериозно орязани в своите заплати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenli111
12.06.2008 17:37

ех Сашко,Сашко дупе да ти е яко в панделата

zuio
12.06.2008 14:38

Много се дразня когато някое прасе от цска(централен склад за картофи и арпаджик) се опитва да размишлява това упражнение не се отдава на нито един фен на цска а сега виждаме че не се отдава и на ръководството на жалките чорбета.
Ще почнете да давате акъли когато си оправите кочинката

ApLeKuHo
11.06.2008 17:43

Нагло е да теглиш 5 милиона кредит и да кажеш че тия пари са ти приход...
Само линч ще го оправи тоя нещастник.
Аз не съм фен на ЦСКА но все пак ми е гадно защото всеки български отбор е заслужил с нещо участието си в някой турнир а сега ЦСКА заради Томов няма да могат да участват в Шампионската лига.
Срамота е да имаш такъв човек в отбора. Жалко за футболистите.

YAN67
11.06.2008 14:28

Аз съм привърженик на ЦСКА и съм разочарован от лакомия Томов.

Яд ме е че такива като него вместо да са в затвора, те биват дори засипвани с хвалби от червените.
Фенове на ЦСКА , сега сме 2008г.и не може да не се плащат данаци на скапаната ни държава.
На мен ми спират тока ако не си го платя, а на ЦСКА ли ?!?!?!?!?!?

boykov
11.06.2008 14:04

Както е тръгнало може и 3 млн. да станат тия дългове ...

gatio
11.06.2008 14:03

Кажи му ЦСКА и спри да го обиждаш...