Балак: Трябва да се усъвършенстваме още повече

09:05
Балак: Трябва да се усъвършенстваме още повече
Германският капитан Михаел Балак вярва, че първият сериозен тест пред неговия отбор ще бъде в срещата с Хърватия тази вечер.
Двата отбора започнаха с победи Европейското първенство, "шахматистите" победиха единия от домакините - Австрия, а Германия се справи с "дружина Полска".

Те излизат един срещу друг на "Вьортерзее Хипо Арина", осъзнавайки, че победата би извела който и да е от двата отбора на 1/4-финалите.

И докато Балак бе повече от доволен от победата на своя отбор над Полша, сега той очаква далеч по-трудна среща с отбора на Хърватия.

"Ние може да сме щастливи след победата в първата среща с Полша, но в действителност истината за нас ще бъде мача с Хърватия."

"Това е много по-различно. Те искат да бъдат новия европейски шампион, а освен това победиха не кого да е, а самата Англия цели 2 пъти, което не е никак лесно.

Лукаш Подолски отбеляза двата гола на връх своя рожден ден, за да подпечата комфортната победа за страната си в Клагенфурт в понеделник.

Балак, който също взе участие при головите атаки смята, че за да достигнат колкото се може по-дълбоко в кръговете на елиминация ,то неговите съотборници трябва не само да задържат нивото на игра, но и да я подобрят.

"Това бе много добра първа изява, в която ние не оставихме свободни пространства," обясни халфът на английския Челси.

"Нужно е да подобрим нашата игра още, защото тепърва ще срещаме далеч по-силни състави, какъвто е този на Хърватия."

"Ние трябва да се променяме във възходяща посока постоянно, като нямаме право на грешки. Искаме да играем на финал и за това трябва да се усъвършенстваме."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация