Хартс - Хибърниън, спечелен

15:38
Хартс - Хибърниън, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 16 познати от общо 30 мача - 53,3% успеваемост

► Залог на деня за 03.01.2013 г.



Това е дерби на Единбург и домакинският фактор тук няма да окаже сериозно влияние. Хартс продължава да бъде част от елита благодарение на феновете си, които събраха необходимите средства с различни прийоми и така спасиха клуба от фалит и изваждане от първенството още сега. Днес тимът на сърцата ще бъде лишен от услугите на четирима играчи, като причини за това са различни. Един от тях напуска клуба поради липсата на адекватно финансиране. Невероятният жест от страна на феновете накара играчите да дадат най-доброто от себе си в последните мачове, като те записа доста положителни резултати, но е ясно, че с времето еуфорията ще отмине и тимът ще се опита единствено и само да запази елитния си статут до края на кампанията. Хибърниън е по-добрият тим в селекционно отношение и при липсата на конкуренция на гранда Рейнджърс, то тимът на гостите тук се оказва един от кандидатите за втората позиция. С евентуална победа днес Хибърниън ще се изравни по точки на втората позиция в класирането с Инвърнес, които сега се намира там. В изминалия кръг Хибърниън победи като домакин Селтик с 1:0 и е ясно, че днес играчите ще бъдат в приповдигнато настроение. При тази ситуация в домакинския лагер, Хибърниън има всички шансове да остане непобеден.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.72

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация