Хикерсбергер: Няма да играем в стил \"Холивуд\"

12:58
Хикерсбергер: Няма да играем в стил \"Холивуд\"
Йозеф Хикерсбергер е наясно, че неговият отбор трябва да победи Полша в своята група "B" днес. Домакините направиха един самоуверен мач, но загубиха с 0:1 от Хърватия, докато Полша бяха победени от Германия с 2:0.

Хикерсбергер осъзнава, че загубата почти със сигурност ще елиминира Австрия от първенството и не вярва, че едно равенство би им дало много шансове за прогрес. Ако австрийците повторят играта си от мача с "шахматистите", то наставникът смята, че неговите момчета могат да спечелят трите точки.

"И за двата тима тази среща ще бъде на живот и смърт."

"Загубилият ще бъде изхвърлен, а равенството няма да е достатъчно добро и за двата отбора."

"Победата е нужна, за да запазим своите шансове да продължим напред. Очаквам играчите да покажат същия състезателен дух, който показаха във втората половина на мача с Хърватия."

"Този опит ще ни помогне дори да играем по-добре."

Въпреки важността на мача, австрийският специалист настоя, че отборът няма да се поддаде на емоцията и ще продължи да изповядва прагматичен футбол.

"Няма да играем в стил "Холивуд"с двама нападатели и 4 атакуващи халфа зад тях"

"Ще има много разочаровани. Едно нещо трябва да се помни и то е, че Полша завършиха пред Португалия с 4 точки преднина в квалификационните групи."

"И ако някой погледне колко добре се справиха португалците, като победиха турците с 2:0 (в техния първи мач), то трябва да е наясно колко класен състав е полският."

"Също мисля, че поляците играха наистина добре срещу Германия, така че ние ще се опитаме да намерим верния баланс между атака и защита."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация