Отборът на Италия с нов облик срещу Румъния

11:37
Отборът на Италия с нов облик срещу Румъния
Според слухове в Италия, Роберто Донадони ще направи пълня промяна в мача срещу Румъния и това ще означава, че Алесандро Дел Пиеро и Антонио Касано ще намерят място в отбора.

Донадони бе разпъната на кръст от италианската преса за селекцията в отбора му по време на ужасната загуба от Холандия с 0:3.

Сега адзурите знаят, че те просто трябва да победят северната ни съседка в петък или ще са извън Европейското първенство.

Според слухове в отбора, Донадони ще промени половината от своя състав, който започна срещу Холандия.

Kатастрофалната формация 4-3-3 ще бъде променена в добре познатата 4-3-1-2. Марко Матераци, Дженаро Гатузо, Мауро Каморанези и Антонио Ди Натале ще бъдат оставени на резервната скамейка, а също така най-вероятно и Андреа Барзали.

Фабио Гросо и Джорджо Киелини най-вероятно ще започнат в защитата, Даниеле де Роси ще бъде в средата, докато Антонио Касано ще играе зад Алесандро Дел Пиеро, който ще партнира на Лука Тони отпред.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fenerbahce_SK
12.06.2008 22:46

Гатузо трябва да е сред титулярите иначе останалите промени са ок

Duke_Totti
12.06.2008 15:17

Титуляри в центъра трябва да са Де Роси, Перота и Акуилани, ако Италия искам да направят нещо!!!!!

xtazzy
12.06.2008 14:58

Е това е хубава схема не като срещу Холандия

johnieboy
12.06.2008 12:55

Първото добро решение на Донадони на това европейско. Изненадва ме само факта, че ще остави и Гатузо резерва, който свърши добра работа първия мач и не спря да се бори до край... Успех на фаворитите ми от Апенините в мача с Румъния.