Фламенго привлече Адриано в състава си, феновете му избират номер

09:05
Фламенго привлече Адриано в състава си, феновете му избират номер
Скандалният бивш футболист на Интер Адриано, който до преди няколко седмици бе решил да спира с футбола и напусна "нерадзурите", вчера бе представен като ново попълнение на Фламенго. Императора сподели, че е щастлив да се завърне у дома и Италия, където купоните и забавленията са били на заден план, вече е затворена страница за него.

Все още не се знае с какъв номер ще играе Адриано в новия си клуб. Ръководството на Фламенго пусна анкета между феновете на тима, които трябва да решат дали това да е №9 или №10.

"Върнах се в Бразилия и в родния си дом, където съм израснал. Няма нищо по-хубаво от това да си сред приятели и роднини. Винаги съм искал да се завърна във Фламенго. Не съм мислил да се отказвам от футбола. Просто се нуждаех от малко време за почивка. Обичам да се забавлявам, да се шегувам и да се смея, а това не ставаше в Италия. За мен е удоволствие да нося този екип. Когато влязох в офисите на клуба, се почувствах точно както когато бях на седем и за първи път стъпих на този стадион", сподели Адриано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
20.05.2009 20:38

idol_bg ... смешко смешко я се скрий с тъпите разсъждения . Кво да чета след това просто мнение . Какво смяташ че бразилското първенство е слабо ли ? Че най - добрите футболисти винаги са се пръквали от бразилските първенства ! И че нямало да тренира там щото е звезда ли ? Найстина човека е депресиран и заради това си е всичко . И просто иска спокойствие и не толкова медийна слава,пари и признателност . САМ си е откупил правата ! Те интер не са го пуснали просто така, той си има договор .
Най - важното е човека да е щастлив и да ни радва с добрата си игра ! Къде играе ? Това няма значение ... А и Flamengo си е един от най - добрите отбори в Бразилия .

dakata00
15.05.2009 17:28

приличаме си братко хахаха *wink* евала

barcata_
08.05.2009 12:36

евала на пича мно ясно я си хвани по една мацка на седмица, по дискотечките си оди, кеф ти тва кеф ти онова мно яно че си е най добре в родния край кво се бе очайал пича у тия смешници итнер па чак и са му казали да не потписва с др отбор от европа мале тия са за лудница да знаите адриано си е пич и тва е евала на човека *smile* *wink*

Lucas_Podolski
08.05.2009 11:22

То си е за него. Беше добър, сега никой няма да го помни - а и няма как, има договор с Интер да не подписва доковор с друг Европейски клуб! Сега да си седи в Бразилия, да си пие и да си праска манекенки, щом за това живее. Всеки нормален, човек който вижда, че има потенциал ще се опита да направи нещо значимо, а тоя нека си тъне в алкохол и забвение!

idol_bg
08.05.2009 10:51

Абе аз отколко време разправям че тоя е мекеренце.Като ме награбиха некви специалисти тука в сайта.....човека бил депресиран,така бил решил...и нам кво си още.Е видяхте ли сега голата истина.Абсолютен търгаш и дискотечна звезда...срам за футбола от чисто морална гледна точка.Те по принцип 80 % от бразилците са таквиз.Целта му беше да се прибере при мама и тате,да си харчи милионите там на по евтинко...щот в Италия му излиза по скъпо да се весели.И за да си докарва допълнително взе че подписа с Фламенго.Сега ще тренира 1 път седмично...и няма да го закачат за лагери и тва е.Футболист...пфууу.От уважение към великите футболисти които са минали през Фламенго,на тоя трябва да му забранят да стъпва на стадиона.Пък те взеха че подписаха договор с него...баси...хахахаха.Е има и положително за клуба в тая история.Сега поне на купоните на отбора,няма да им се налага да плащат за DJ.....Адриано ще върши тая работа и то с по голям успех отколкото да играе..... *joking*

RUSSIA_FAN
08.05.2009 10:45

Хахахахаха голямо дерби ще стане когато ФЕНОМЕНА и ИМПЕРАТОРА се срещнат на терена с различни фанелки *devil* Истинска наслада за окото *thumb_up* *beer*