Вратар си вкара смешен автогол в Австрия (видео)

21:54
Вратар си вкара смешен автогол в Австрия (видео)
Австрийският гранд Щурм Грац отново допусна разочароваща загуба, след като преклони глава пред ФК Адмира в среща от месното футболно първенство. Този път черните отстъпиха с 1:2 и получиха нов сериозен удар по амбициите си за място в квалификационната фаза на Шампионската лига.

Основна вина за поражението на Щурм Грац имаше немският страж Йоханес Фошер, който си отбеляза смешен автогол в средата на второто полувреме, като по този начин помогна на ФК Адмира да поведе в резултата.

Бившият вратар на немския шампион Борусия Дортмунд имаше претенции за нарушение срещу него от страна на противников футболист, но главният арбитър на двубоя не уважи искането му голът да бъде отменен и посочи централната точка на терена. Съoтборникът на Фошер също може да бъде винен за куриозния автогол, тъй като определено можеше да се намеси по-добре.

Вижте уникалния автогол на Фошер (превъртете до 1.30 мин.):


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
04.03.2013 23:05

Като се замисля, че Адмира миналата година мачкаха наред, а сега се казва, че е ''изненадваща'' загубата от тях....колко бързо се променят нещата във футбола!

myzrael
04.03.2013 23:04

От това, което гледах до гола мога да кажа, че това е страхотен вратар...просто защитата пред него е толкова некадърна, че надали тези футболисти имат право да се нарекат защитници...та той спаси толкова положения!