Стоичков се завърна в играта, поема ирански тим

10:56
Стоичков се завърна в играта, поема ирански тим
Легендата на българския футбол Христо Стоичков е новият старши треньор на иранския тим href=\"http: / /abu-moslem .winner .bg\" target=\"_blank\">Абумослем < /a> , съобщиха от клуба , цитиран от арабски медии . "Златната топка" на България трябва да пристигне в град Машхад , за да финализира своя договор .
/>
/> "Преговаряхме с него в Обединените арабски емирства . Стоичков ще води Абумослем следващия сезон . Подписахме договор за една плюс още една година , като освен това ще има български треньори за негови помощници" , разкри мениджърът на клуба Хюсеин Гхаземи .
/>
/> Другият вариант за треньорския пост на Абумослем е бил френският наставник Жан Тигана .
/>
/> Абумослем е сред най-елитните тимове в иранското първенство , но миналия сезон бе доста разочароващ за тях , като отбора едва не изпадна в долната дивизия , което е накарало ръководството да привлече класен наставник .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
13.05.2009 14:38

Ицата беше тренер само в националния, в тези отбори работата е по-трудна, в клубен отбор играчите са заедно с треньора всеки ден и сработването е много по-голямо. Пожелавам му успех, и един ден да стане наистина добър треньор.

stefko18
13.05.2009 11:58

м да като футболист играеше ама за трениьор нестава