Стоичков не е подписвал, само е поканен

11:13
Стоичков не е подписвал, само е поканен
Лъчезар Танев обяви , че Христо Стоичков има предложение да стане старши треньор на иранския href="http: / /abu-moslem .winner .bg" target="_blank">Абумослем < /a> , но все още няма нищо подписано . От клуба има отправена оферта Стоичков да поеме тима" каза Танев за "Гонг" .
/>
/> "Офертата дойде до мен от лицензирания мениджър Наджим , който работи в Дубай . Няма никакви подписани ангажименти , тепърва ще се обсъжда възможността Стоичков да отиде там" , заяви Лъчо Танев от Барселона .
/>
/> Иранският вестник "Техеран Таймс" бе обявил , че Христо Стоичков е поел тима на Абу Мослем , като тимът вече представи на официалния си сайт бившия национален селекционер на България . Според генералния директор на Абу Мослем Юсейн Гасеми Стоичков е дал съгласието си да поеме тима от източния ирански град Машад с двегодишен договор . В офертата е записано , че бившият футболист на Барселона и ЦСКА може да работи с български асистенти .
/>
/> "Преговаряхме с него в Обединените Арабски Емирства . Той ще подпише контракт за две години и ще работи с български помощник" , каза Гасеми . Той не разкри финансови подробности по сделката , но разказа , че неговият клуб се е опитал да съблазни и французина Жан Тигана . /
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stef9472
16.05.2009 13:18

щом иска да ги прееба така да бъде *devil*