Атака срещу Изпълкома

15:47
Атака срещу Изпълкома
Привърженици на ЦСКА се подготвят да атакуват сградата на БФС по време на Изпълкома , научи Sport1 .bg . Заседанието на футболния съюз , който ще бистри казуса с "червените" , се очаква да се проведе в четвъртък , 19 юни .
/>
/> Около 200-300 "червени" шалчета планират отсега да щурмуват родната ни централа и да окажат натиск на членовете на ИК за връщането на лиценза на шампиона на България . По информация на Sport1 .bg дълговете на "армейския" клуб ще бъдат погасени преди тази дата , а оттам насетне ще се настоява за бързото реабилитиране от УЕФА и участие в евротурнирите тази година .
/>
/> "Докато нещата са така , както в момента , ще мачкаме този футболен съюз . Ще бъдем и против ДПС и поради простата причина , че до нас достигна информацията , че партията на Ахмед Доган е подпомогнала финансово кампанията на Борислав Михайлов , за да смени Батето преди няколко години . Няма да спрем! Протестът продължава" , разкри за нас запалянко на ЦСКА .
/>
/> "Държавата Португалия и местната федерация се показаха като патриоти , като португалци . Заради това УЕФА върна случая с Порто . За разлика от държавата България и българския футболен съюз" , каза още той .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
28.08.2008 21:00

Ха ха смешници - снощи се видя на кой мястото е там и то не в Българската,защото е престижна а в Беларуската!