Бразилия vs Аржентина

11:31
Бразилия vs Аржентина
Вечните съперници Бразилия и Аржентина излизат утре от 03:50 часа българско време в Бело Оризонте, за да премерят сили в Световна квалификация за ЮАР 2010.

Бразилският национален отбор е разкъсван от критика след допуснатата загуба от Парагвай с 0:2 в квалификациите и допуснатото крушение от Венецуела (0:2) 10 дни по-рано. Резила за "кариоките" бе пълен, след като цяло второ полувреме домакините от Парагвай играха с 10 човека, след получения червен картон от Дарио Верон.

Аржентина заема второ място в квалификационната група, но тима на Алфио Базиле също не бе пожален от пресата след равенството на неговия тим срещу тима на Еквадор (1:1), постигнато благодарение на резервата Родриго Паласио, който донесе точката за страната си в добавеното време на срещата.

На многобройните нападки относно схемата и начина на игра, Дунга отговори:
"Нормално е когато не печелим да ни критикуват."

"Когато спечелихме Копа Америка, никой не ни упрекна в нищо защото това бе нашата отговорност. Сега когато сме в труден период и губим, някой трябва да бъде отговорен и това е треньорът."

В лагера на Аржентина проблемите идват от натрупаните картони на Мартин Демикелис, който пропуска мача, и от травмите на Хавиер Масчерано и Хуан Себастиа Верон.

Вероятни състави:

Бразилия - Жулио Сезар, Майкон, Лусио, Жуан, Жилберто, Минейро, Андерсон, Баптища, Диего, Робиньо и Луйс Фабиано

Аржентина - Абондансиери, Санети, Бурдисо, Колочини, Хайнце, Баталия, Гаго, Макси Родригес, Рикелме, Меси и Серхио Агуеро

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация