Кореецът Парк проплака: Карлос, не си тръгвай!

10:37
Кореецът Парк проплака: Карлос, не си тръгвай!
Корейският полузащитник на Манчестър Юнайтед Джи-Сунг Парк заяви, че ще направи всичко по силите си да накара най-добрия си приятел Карлос Тевес да остане на "Олд Трафорд" и след края на сезона.

Двамата станаха много големи приятели, откакто Тевес дойде в английския шампион от тима на Уест Хям преди две години. Аржентинският национал заяви, че най-вероятно ще напусне тима през лятото заради малкото време, в което играе, но Парк го призова днес да бъде търпелив.

"Ще бъде голямо разочарование, не само за мен, но за всички в Манчестър Юнайтед да го видим как си тръгва, тъй като той е един от най-добрите играчи в света. Аз се надявам Карлос да остане. Този сезон, когато той излизаше на терена, Карлос вкарваше много голове и помогна на отбора. Той спаси тима ни на няколко пъти. Само Карлос може да прави това. Той работи усилено и вкарва много попадения. Ако не харесва ролята си на резерва, той може да премине в друг отбор, но ако остане при нас, той ще получи своя шанс. Манчестър Юнайтед играе много мачове всеки сезон и никой не може да играе във всяка една среща, много е трудно. Той трябва да бъде търпелив", заяви кореецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

klolna
24.05.2009 01:13

браво paco_kl и аз мисля че Роналдо се лакоми и играе много индежидуално *smile* за него няма ли съотборници?в манчестър има по добри играчи от него не може ли с тях да комбинира?

paco_kl
22.05.2009 20:43

ако някой трябва да си тръгне от манчестър-това е бразилският тежкар андерсон!а между другото да се маха и пендела роналдо!той е спечелил всичко на клубно ниво и забелязвам лакомите му изпълнения.нито подава нито остава друг да изпълнява пряк свободни удари.просто е гад мръсна и ако се махне,бербатов ще се чувства по добре.сигурен съм

multikomp
22.05.2009 18:40

Никаде няма да отиде. Всичко е PR. Престанете с тези глупости

LFC_T9_G8
22.05.2009 15:01

Тевез си ръгва от Ман Ю .. отива в Ливърпул другия сезон *stop*

villituu
22.05.2009 13:02

Напълно съм съгласна с Парк *wink*
Тевез трябва да бъде търпелив,той е изключително ценен играч за Юнайтед и всички фенове много го обичаме!!!!!
ТОЙ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ *angry* *thumb_up*