Диньо и Феномена аут от национала на Бразилия за Купата на конфедерациите

12:31
Диньо и Феномена аут от национала на Бразилия за Купата на конфедерациите
Селекционерът на Бразилия Карлос Дунга оповести списък от 23-а играчи, на които ще разчита в предстоящите световни квалификации в началото на месец юли и Купата на конфедерациите в ЮАР.

Селесао излизат срещу Уругвай на 6 юни в Монтевидео, а след това на тима предстои домакинството срещу националната гарнитура на Парагвай. Избраниците на Дунга ще се включат и в предстоящата Купата на конфедерациите в ЮАР, която започва в разгара на лятото. "Кариоките" са част от група "Б" в компанията на Италия, САЩ и Египет, а първата им среща е на 15 юни срещу "фараоните".

Малко изненадващо в тима не намериха място звездата на Милан Роналдиньо и възроденият в Коринтианс Роналдо. Двамата няма да играят за селесао в предстоящите световни квалификации и Купата на конфедерациите.

Причината за оставането на Роналдиньо извън състава е слабата форма на бразилеца и малкото участия за тима от Милано. Дунга не обяви официално каква е причината да остави Феномена извън групата, но се предполага, че е наднорменото тегло на нападателя и множеството го преследващи контузии.


Съставът на Бразилия:

Вратари: Жулио Сезар (Интер), Еурелио Гомес (Тотнъм), Виктор (Гремио)

Защитници: Майкон (Интер), Дани Алвеш (Барселона), Алекс Родриго (Челси), Жуан (Рома), Лусио (Байерн Мюнхен), Луизао (Бенфика), Клебер (Интернасионал), Андре Сантош (Коринтианс)

Полузащитници: Андерсон (Манчестър Юнайтед), Жилберто Силва (Панатинайкос), Жозуе (Волфсбург), Рамирес (Крузейро), Елано (Манчестър Сити), Фелипе Мело (Фиорентина), Жулио Баптища (Рома), Кака (Милан)

Нападатели: Пато (Милан), Луиш Фабиано (Севиля), Нилмар (Интернасионал), Робиньо (Манчестър Сити)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fenomenaa
25.05.2009 00:17

много искам да видя феномена отново на световни сцени....то е ясно че няма да се варне в европа, но поне да го видиме последно на световното *wink*

TNO
22.05.2009 14:59

Ако България не се класира,Бразилия ще вземат световното.

lekito
22.05.2009 13:10

каде е Графите от Волсбург *wonder* на кой му трябва Л.Фабиано или нилмар *evil* *thumb_down*