Време е за последния компромис

10:04
Време е за последния компромис
Атентатът срещу БФС не завърши с кръв. Слава Богу! Феновете на ЦСКА не припознаха истинския виновник за случващото се с любимия им клуб. Логично бе атаката да е срещу управлението, докарало клуба на ръба на фалита. И може би в следващите дни щурмът ще е именно в "сърцето" на проблемите на ЦСКА.

Но БФС трябва да помисли няколко пъти, преди да подпише смъртната присъда на най-успелия клуб в историята ни. На първо място - безкрайните компромиси в посока ЦСКА доведоха нещата дотук. Вярно е - БФС ги направи за спасението на червения колос. Оказа се мечешка услуга - дълговете акумулираха до неузнаваемост. Феновете на ЦСКА обвиняват Борислав Михайлов, но той не желае "А" група без техния отбор! Категорично! И затова сбърка - много по-рано трябваше да алармира обществеността, че ръководството води отбора към бездната.

Агитката на ЦСКА показа, че няма да се примири със смъртта на "убиеца на еврошампиони". Протестите планират да продължат - отново в посока БФС, офисите на "Титан", камионите на сметопочистващата фирма... Кому е нужно това?
Ножът е опрял до кокала и е време БФС да направи един последен, наистина последен компромис към ЦСКА. След многото "затваряне на очи" за различни финансови казуси сега Михайлов може и трябва да стане истинският спасител на ЦСКА. Лицензът трябваше да бъде отнет не само през 2008 година, когато може би клубът най-малко заслужаваше заради някакви си 400 000 евро. Всичко това е в историята.

Говорим за настоящето. И за КОМПРОМИСА! Михайлов и БФС трябва да намерят начин ЦСКА да е в "А" група, дори да е "по втория начин", както когато получаваше лицензи. Факт - всички отбори са равни. Това е на думи и документи. ЦСКА и Левски обаче са над всички. И никой няма нужда от липсата на един от тях - фенове, телевизии, общество. Агитката на червените го доказа. Трябва ли да следва протеста срещу правителството? Ще се радват ли феновете на Левски, ако не ги чака вечно дерби? През идния сезон ЦСКА със сигурност няма да е конкурентоспособен на терена заради проблемите си, но трябва да е в играта, в "А" група.

Нека БФС да съдейства "Титан" никога повече да няма общо с футбола. Христо Стоичков да получи чисти акции на ЦСКА и да спаси любимия си клуб. Както вече обеща. А Боби Михайлов трябва да му помогне. Без значение техните личностни проблеми.

От компромиса на Боби няма да има губещ. Напротив - ще спечелят всички. Михайлов показа, че може да се пребори за един ден Ботев Пловдив да смени ЦСКА в Европа въпреки всички закони. Нека сега затвори очи и даде на "А" група червения тим - без значение дали е обединен с Нефтохимик, използва своя лиценз, или се намери трети начин. Със Стоичков и без "Титан". Тогава Боби ще е спасителят на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
30.06.2013 18:11

Много Ви се смея на Вас ... Много говорите как БФС трябва да даде лиценз , да направи това или онова , но ако ножа , който трябва да среже важето на ЦСКА за да не се обеси , опре до Вашия кокал , тогава ми е чудно какво ще стане ?! Сами разбирате , че дълговете са над 20 млн , много ми е интересно ако Ви кажат , извадете тези 20 млн и ЦСКА ще започне на чисто ?! Дали пак ще сте толкова верни и загрижени ?! Ние сме толкова бедна държава от години във финансов колапс , как очаквате тези пари да бъдат ейтака забравени и да потънат , дори да не бяхме бедни , нали се дава пример , щом може за едните защо не и за другите ?! Мислете с главите си , не като левскари , цскари и т.н. , а като БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ !!!

cesekarchetooo
30.06.2013 17:09

Теории защо се е отказал много, но на практика останахме излъгани от Ганчев. Причината няма кой знае какво значение.
Ти кажи кой е виновен за ситуацията в българския футбол като цяло? Все някаква причина трябва да има. Щом бфс е супер, а боби - президент-мечта, сигурно вината е в марсианците???

plamzzz
30.06.2013 18:04

Я се успокой малко бе, слепец! Като ви е БФС виновно така ли се процедира? Ще ходят да ми трошат там селските лумпени, никакво спасение!!! Марш в регионалната измет такава. Никакви лицензи, никакви опрощавания, никакъв компромис повече! Подадоха ви пръст вие цялата ръка ще захапете наглеци долни! Колко време имахте да измислите вариант? Как можаха Ботев Пловдив да направят всичко изрядно за нула време? Какво ви е подвел Гришата? Каза си условията човека, вие не ги изпълнихте и сега следва дупен шлякен в долните дивизии. То пък бива наглост, ама вие вече прекрачвате всякакви граници! За какъв полицейски геноцид пише вашата измет пак? Като трошите ще ходите в ареста. Дано да има присъди, ах дано! Дано по-честичко да се започне с такива арести - извеждане от дома от работата да гледат хората сеир, позор да има да се знае - този е лумпен, този е кретен, този е чорбичка, този е говедо! Аман от вашата изродщина!!! Исках да има чисто нов ЦСКА, но да си плати задълженията най-малко. И вместо да отделите 2 години да се качите от В в А група, ма как вие сте толкова повече от Ботев ПД вие сте столичните, вие сте най-големите.МАРШ В РЕГИОНАЛНИТЕ И ПОВЕЧЕ ДА ВИ НЯМА!!!

cesekarchetooo
30.06.2013 16:48

Абе гледам долу в коментарите разни мнения от сорта на: "какво са виновни бфс?" или "боби михайлов направи толкова много за футбола ни". Вие хора или сте слепи, или не се интересувате грам от български футбол... Може би вината за кризата в БГ футбола е на арменския поп, или на злите ЦСКА, които съсипват футбола с това, че получават лиценз?!?! Кой е виновен, ако не перукан???? Кажете, КАПАЦИТЕТИ!!! За да се знае кой да бъде премахнат и да тръгнат нещата. Аз казвам, че докато бфс се управлява от тази шайка говеда-бандити, няма да се оправим.
Всичко хубаво в българския футбол се случва, защото ЦСКА го има. Защо в момента върви националния отбор? - ЛЮБО ПЕНЕВ!!! От къде е тръгнал той - може би от слабия?!?!?! Когато ЦСКА е в криза, целият ни футбол е в криза - ФАКТ!
И не казвайте, че бфс нямат вина в този случай, защото в годините перукан работеше съвместно с боклуците по плана за ликвидацията на този трън в говеждите очи... Реално с получаването на лиценз дълговете се трупаха и бавно ни водеха към фалит. То си пише и в статията - МЕЧЕШКА УСЛУГА, ама кой да чете?
КЗЛ!!!

ivanrealmadrid1
30.06.2013 17:53

изписал си 10 реда глупости повтаряйки едно и също , без да можеш конкретно да обясниш защо. много си заблуден помисли малко и тогава пиши

Bookie
30.06.2013 16:53

Момче ти да не си син на ГА???Говориш точно като него.Защо всички не се замислите защо Гриша Ганчев се отказа от сделката???

FandeBarcelona
30.06.2013 16:37

Левскарчета, ще ви липсва ли ЦСКА ? Ха-ха. На мен никой няма да ми липсва. Довиждане ! Тая статия не знам защо е прочетох *confused**thinking*

cska1923
30.06.2013 15:11

В момента над феновете на ЦСКА се извършва милиционерски геноцид. От 6 часа "органите на реда" извличат от домовете привърженици, които са участвали във вчерашния протест на "Орлов мост" и сградата на "бфс". Безобразието продължава и на ст."Българска армия" където тече вторият ден от турнира в памет на Дени. Момчета, които са пътували натам, за да играят мачовете си са били задържани.

shifter_fd
30.06.2013 14:19

Ако се направи какъвто и да е компромис с ЦСКА, то догодина дълговете ще са същите и пак ще са на същото положение с компромисите. Ако феновете, на който да е ЕВРОПЕЙСКИ отбор така си потрошат сградата на федерацията, ще последват убийствени репарации за тези отбори! Милиони евро наказание за отбора, пращане в долни дивизии и отнемане на стартов точков актив! А тук, отбора ще бъде спасен!? *confused* Колко още золуми трябва да се правят по нашенските стадиони от такива "ултраси" ? Колко фенове на Литекс потрошиха седалките на Герена? Колко фенове на Ботев Пловдив, атакуваха обществени сгради , когато фалираха? Колко фенове на Лудогорец хвърлят димки и палят факли на Българска Армия? Колко изобщо фенове на други отбори ходят там?! Вие не сте фенове на ЦСКА, а побъркани фанатици!!!

cska1923
30.06.2013 15:36

Всеки това иска , и можем да го направим с лиценза на Нефтохимик но БФС не иска . Докоментите от 4 , 5 дена са готови с сумата която Титан бе оговорела с тях , но Перуката явно мисли да затрие наистина ЦСКА . Нефтохимик няма да започнат А група заради финансови проблеми , имат и още глоби да плащат от сезон 2012 / 2013 заради фенове и играчи .

shifter_fd
30.06.2013 15:29

Явно някой ме е излъгал, че се стараем да стане западно-европейска държава *erm* колкото до клипа - няма идея какво е , защото В-бокса не ми го отваря в чужбина. А колкото до феновете на ЦСКА - в БГ имам поне 20, който са заклети фенове на отбора, но искат пречистване и старт от нулата, без задължения и с нов амбициозен отбор.

cska1923
30.06.2013 14:37

[@link http://vbox7.com/play:2ec3e83d4d] , това го няма никъде в европа и при 60 000 посещаемост а ние бяхме 3000 *beer*

cska1923
30.06.2013 14:35

Кой те излъга че сме западно европейски отбор ?

RAFKATA
30.06.2013 13:40

Каквото и да пишете няма да помогне.Нито футбола, нито държавата няма да се оправи

RAFKATA
30.06.2013 13:39

БФС няма вина.За трошат.За това че не им дават ли ценз ли, направо бебешка история

lafferty
30.06.2013 13:39

Ей затова винаги ще сме на това дередже, защото постоянно някой си затваря очите за нещо. Трябва най - после това да се промени и да започнат да падат глави. Ако така мислим със затваряне на очи всеки път никога няма да се подобри футбола в България. Утре някой друг отбор ще изпадне в същата ситуация и ще се почне отново и отново. Няма милост, щом не спазваш правилата си аут и това е. СТИГА КОМПРОМИСИ!

ivanrealmadrid1
30.06.2013 13:10

толкова да са прости (част) от чорбарите ... направо ме яд , стават ми все по-противен отбор , а преди не ги мразех толкова. колкото бфс са виновни на цска , толкова и гошо петков е виновен за изпуснатата титла на Левски и в двата случая имаше объркани фенове. храни куче да те лае бфс им помага , а те търсят вината в тях, оня пияница дето им е собственик ги влачи надолу от както дойде ... не могат ли да го разберат това някои хора

bleid_2
30.06.2013 12:57

Ясно е че статията е написана от фенче на четирибуквеното недоразумение.Но да погледнем фактите а те са следните-заради изкуствено създадения отбор от Панчарево си изпатиха доста други.Пирин и Ботев Пл фалираха до голяма степен заради пари които сцка им дължеше за играчи,Черноморец също са на прага на фалита заради огромни суми които трябва да получават от цска.Сега трябвало да се вземе лиценза на Нафтата или на някой друг???Колко отбора трябва да се затрият за да живее жалкото отборче от Панчарево???В този отбор няма никакви морални ценности,дори не могат да фалират с морал.Никой не ги иска вече а те си мислят че ще липсват на ЛЕВСКИ и другите отбори и феновете им,няма да липсвате на никой.Минете през чистилището и се върнете морално пречистени.А на фенчето което пита какъв отбор е Стяуа ще му кажа че този отбор има два финала за КЕШ единият от който спечелен срещу Барселона.Стига компромиси-закривай!

Manower
30.06.2013 12:54

Защо да затваря очи Боби?? Защо по втория начин винаги?? Защото сме в БГ за т'ва, мислите че тук всичко ви е позволено и всичко може да се прави, и точно това е един от основните проблеми в тази държава-втория начин и затварянето на очите! ЖАЛКА ИСТОРИЯ! Тук законите и правилата важат пак го казвам! И Стоичков като дойде обратно пак в България си мисли, че тук е бащиния ама като е в Испания си е най-примерния гражданин,нали? То не бяха скандали, защото си има буркан на колата, скандали с нецивилизованото му държание и прочие

golemiq_geshan
30.06.2013 12:49

Автора на статията е супер некомпетентен първо на първо ... Как може да сравнява заемане на място в Европа , когато дори нямаше реално заето такова място , с изчистване на дългове ?! Съгласен съм , че България само ще загуби от липса на Левски или ЦСКА , но просто не е това начина , тези пари не могат да изчезнат ейтака , просто няма да е честно към БИЗНЕСА в България , преди всичко ЦСКА е едно дружество , не го забравяйте !!

cska1923
30.06.2013 12:48

Войната започна и феновете казаха СТОП,от тук нататък ще има истинска война и няма да позволим да ни ебават който и да е,ние сме ЦСКА,който иска да го разбира който не си е негов личен проблем

Manower
30.06.2013 12:48

БФС ли ви е виновен,бе?! Ама наистина се доказахте, за много глупави....ВИЕ САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ! Само заради тази вандалщина заслужавате да ви изхлърлят от проф. футбол! МОже да сте ЦСКА ама си има закони и правила и който не ги спазва вън! Тука няма ЦСКА,ЛЕвски, типично по БГ мислите, дайте да ги спасим. Та вие, ако искате нормален клуб трябва да си почнете от огръжните групи начисто и Тодор Янчев ви го каза, така е редно и няма нищо срамно. Що страх ви е, че няма се върнете ли?? И ЦСКА не е половин България, ама тва е друга тема!

idol_bg
30.06.2013 12:41

Напълно подкрепям shifter_fd ....Г-н Боян Бойчев....мислите типично по български.Не се излагайте.Ако искаме футболът и държавата ни да се оправят,най-напред трябва да започнем от себе си и да спрем с това мислене на дребно.

shifter_fd
30.06.2013 12:31

Чета и се смея! Това може да стане само в нашата държава или само с определени ПРЕДМЕТИ в нея! Защо Боби Михайлов не спаси така и Ботев Пловдив преди време? Защо да спасява ЦСКА? Ботев беше пред фалит и пак на мачовете им ходеха страшно много фенове - това са фенове, а не тези който чупят наред и крещят как отбора им преди годиииини бил страшилище за евро-грандовете! Преди години такова страшилище бе и Рейнджърс...опаа то всъщност Рейнджърс си е гранд де, но за тях нямаше компромиси и прошки! Няма да е по-интересна и оспорвана А група и без ЦСКА ли, Бояне? Каквито и врътки да се направят - единствено феновете на ЦСКА ще са доволни, ако отборът им бъде спасен! Не е честно спрямо когото и да и било един такъв финансов колапс да бъде подпрян от БФС, когато заради същият този финансов колапс не един и два клуба бяха разформирани и пратени да играят на село!

vsirakov
30.06.2013 12:30

България трябва да се учи от другите Държави. Например Шотландия,там един от най-великите клубове в историята на страната Глазгоу Рейнджърс фалира и се събраха представителите на всички клубове от Висшата Лига на Шотландия и след гласуване решиха тима да играе в долните дивизии. Нямаше такива жалки глупости с нападения и потрошаване на Футболния Съюз и отделни вандализми. В такива ситуации не трябва да има велик отбор,трябва да има Справедливост за да се научат другите отбори. Какво правим ако им простят и след това всички отбори тръгнат по този път и натрупат дългове? И на тях ли ще им бъде простено?

cheman
30.06.2013 12:29

Да ги изхвърлят. Догодина пак ще се стигне дотам ако останат отново в А група

_ManUtd_
30.06.2013 12:18

Тоя Боян Бойчев нещо е изперкал... Ти луд ли си последния компромис??? за Пирин имаше ли компромиси толкова, колкото за чорбарския отбор, не може до безкрай все някой да им спасява задника и те са отбор като всички други и ще си носят последствията като такъв, а са селските изцепки на феновете им мога да кажа само едно заслужавате отбора ви да бъде изкаран от професионалния футбол !!!

sergosergo
30.06.2013 12:10

Да не става въпрос за оня левски от регионалните - сигурно вече за тях говорите......

sergosergo
30.06.2013 12:08

Нашия фен клуб сме 69 човека и няма нито един циганин или турчин даже румънци няма пък сме от левски - странна работа?!

samp
30.06.2013 12:01

Тия колко са жалки !!! Моля ти се Боби Михайлов спаси ни !!!

Kalinho
30.06.2013 11:58

ей това е чорбарски я отбор. Държавата ги създаде и цял живот тя ги бута. С какво някакви чорбари са повече от Ботев ? та на мачовече на Ботев ходят в пъти повече публика. Най - голямата агитка по 100 човека на последните мачове. Ако са и 50% от това което казват фенчетата които знаят само как да рушат ще си отидат във окръжната и ще се върнат след няколко сезона по - силни. Ама всички знаем, че изкуствен отбор без държавна помощ и за 2-3 сезона извън А група и ще се разтури от това ви е страх нали ??? и още по добре да ги вземе Кюрда тъкмо вече на 100 % ще ги закрие, А той къде отиде крие се като мишка ...

Crissstiano
30.06.2013 11:54

Ей т'ва мислене,че Левски и Цска са над всички най-много ме дразни. Сигурно през годините не си спомняме тези два тима по какъв начин си печелеха и мачове и титли и сега като Цска я закъса дай да преебем други отбори за да може Цска да играе,еми добре ще играе и пак ще дойде Мура и пак в омагьосания кръг. Още преди доста време беше ясно,че с тия управляващи Цска нищо добро не го чака,ама имаше много заслепени фенове дето им вярваха и сега пак търсят проблема другаде.

paunQ
30.06.2013 11:46

Само не разбирам Боби Михайлов какво е виновен, като спасява ЦСКА не един и два пъти. Толкова прости собственици имате, че аз съм фен на Левски, и ме е СРАМ!

1map
30.06.2013 11:17

Отборът с най-много титли е - ЦСКА,отборът с най-великата история в българският футбол е-ЦСКА,цяла България (като изключим турците и циганите,които както всички знаем са от Лефски) ПОДКРЕПЯ ЦСКА!Не може така просто да разорят отбора,то направо ще съсипят българският футбол не стига,че сме единствени с велика история и с най-великите фенове и накрая как ни се отблагодаряват нямам думи/....

1map
30.06.2013 11:14

ЦСКА са най-великия отбор в страната ни,всички го знаят,смешно е така да се гаврят с нас,това е клубът на България,клубът с най-много фенове,клубът с най-великата агитка-ЦСКА е БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР,нито умрелият клуб на Лефски,нито умрелите фенове на Лефски не могат да се сравняват с нас,най-великите сме и винаги ще бъдем в България има един отбор и това е ЦСКА!

cska1923
30.06.2013 19:44

Правиш ли разлика между титли и отличия ?

rad011
30.06.2013 19:41

вярно е признайте си защото в един коментар признах че имате повече титли от нас и вие признайте това

CSKA_1923_SOFIA
30.06.2013 14:38

Как ли имате повече успехи от нас...., а, бе, ти, луд ли си*sick*

rad011
30.06.2013 14:05

И да ти кажа имаме повече успехи от Цска играли сме в групите на Шампионска и даже сме отбелязавали на Челси там.Не знам дали в Шампионска лига сме играли с Барселона и сме ги побеждавали Щутгарт също достигали сме до четвъртфинали в лига Европа а Цска били са Барселона и Ливърпул признай си имате повече титли ама ние имаме повече успехи извън граница сега щи изпея една песен БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ вие ЦСКА сте жалко подобие отбор който се обединява да хейтвате Левски Марш в Турция дано да отидете в В група

rad011
30.06.2013 13:52

завиждаш защото публиката ви е мангалска селска ет ти един поздрав [@link http://vbox7.com/play:a559806b]&start=48*lol**lol*

1map
30.06.2013 11:28

И какво като сте завършили един сезон пред нас това ли ви прави велики?Или ви прави велики с умрялата ви публика от 2 човека?ХАха или сте велики защото сте ЕВРОИДИОТИ?хаха каква славна история нямам думи,вие сте срам за българският футбол,ПЪЛЕН СРАМ!

ApricotGarden
30.06.2013 11:23

Колкото и да е велик там със своите фенове титли и т.н. правилата са за всички. Какво стана с Пирин и Марек. Или ги изкараха само защото не играят някакво си ''вечно дерби'' което вече на нищо не прилича.

rad011
30.06.2013 11:20

Цска са най селския отбор имат ужасна селска публика и не изпускай факта че Левски завърши по напред от тях Левски е отбора на народа а Цска са прости цигански чорбари Левски е благодетеля на държавата а Цска е създаден от властта

Highbury
30.06.2013 11:12

'' Нека сега затвори очи и даде на "А" група червения тим - без значение дали е обединен с Нефтохимик, използва своя лиценз, или се намери трети начин. '' Тоя надрусан ли е ? ЦЕЦКА да се оправят и да не барат Нафтата, щото ще се мре еййй

tamerlan
30.06.2013 11:00

докато в тази държава всичко става по втория начин,няма как да се оправим!!крайно време е някой да си понесе последствията,било той и "убиеца на еврошампиони"!!

ceco06
30.06.2013 10:52

относно бг футбола-смятам, че ще е най-добре малко като Байерн Мюнхен да се действа-добра финансова политика и събиране на най-добрите бг играчи в един клуб /тук хич не ме интересува дали ще е в ЦСКА, Левски или друг/-смятам, че трябва да започнем поне с един клуб да влизаме в евротурнирите, да се борим на елиминации, после отбора като спечели пари от това ще купи чужденци, а талантливи момчета ще се насочат към друг отбор и за няколко години да имаме 2-3 отбора, които да са фактор на Балканите и да опитват нещо по-сериозно в ЛЕ поне...как може некви си Стяуа и тем подобни да играят с Челси и да им правят някаква драма, а ние с батета да цъкаме и да падаме безславно-не следя бг футбола-не мисля, че има и какво да му следя, но имаме достатъчно талантливи младежи и разни богаташчета, които да финансират даден клуб като хората /а не мафиотите да уговарят мачовете и да трупат още повече пари, а играчите в клубовете да са по дискотеките/

krasenco
30.06.2013 10:50

Основната помощ за Цска,трябваше да е за стадиона и от страна на държавата!Реално много голяма част от задълженията са именно от него.

cesekarchetooo
30.06.2013 10:40

Много добра статия! Крайно време е да се разбере, че ЦСКА не е просто клуб и трябва да се гледа на Нас като на нещо повече. ЦСКА не е латекс, нафтата или дори ботев (много ми паднаха в очите папагалите напоследък, К*Р за тях). Това е отборът на половин БЪЛГАРИЯ и фалирането му означава всички тези хора да за*бат футбола. Това ли е целта на БФС(реторичен въпрос)? ЦСКА е нужен на България и на футбола - чист и под управлението на ИЦО. Не ме интересува на кое място ще сме и дори кой ще играе - приоритетите сега са други.

cska1923
30.06.2013 14:12

Значи при Титан може да ни бутат и да ни дават лиценза , а без тях немогат . Ей бого това направо смърди честно , нека Михайлов отговори на това .

vanko_kanarche
30.06.2013 13:40

Дай тогава всички да трупат дългове. Къде е логиката?

golemiq_geshan
30.06.2013 13:37

Май не си чувал за финансов феърплей , за новите закони във УЕФА ?! Не знаеш как отбори са лишавани от участие в Европа без да имат и 1/10 от задълженията ?! УЕФА започна да следи много изкъсо ситуациите във вътрешните първенства , а и след като се появиха толкова много дела срещу ЦСКА , няма как да не обърнат и по - специално внимание на ЦСКА ... Михайлов понаправи добро име в централата , това е важно за България и най - вече за българския футбол , дано не се полакоми за пари под масата , за да опита да оправи кашата и накрая целия български футбол да пострада ...

vanko_kanarche
30.06.2013 13:32

Как да ви го отнемат като постоянно ви бутат. Всичко трябва да има граници. Вие станахте ебати "БОГОВЕТЕ" така не става.

cska1923
30.06.2013 13:21

Защо не отнеха лиценза 2008 , 2009 , 2010 , 2011 , 2012 година ами сега ? Дългове винаги е имало и на нарастнали с годините

bleid_2
30.06.2013 13:08

Никой не им го е надробил,те сами си надробиха тази помия в която са сега!

vanko_kanarche
30.06.2013 13:07

С какво е повече ЦСКА от другите отбори? Нека сърбат каквото са им надробили.

ryangiggs1000
30.06.2013 10:32

Е с такова мислене,няма как да не влезем в Шенген и да не изместим САЩ и Китай от върха на икономическата пирамида.Дължат милиони евро,но дай да ги спасим,заради "дербито". Припомнете ми анонимни драскачо,какво стана с Рейнджърс и "Олд фърм" дербито?Или те не са на нивото на тукашните мегазвезди?

ceco06
30.06.2013 10:22

да ги спаси и феновете да го принудят да напусне, че прекалено вреди на футбола тая перука...