Топизборът на уикенда

21:33
Топизборът на уикенда
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от специализирания уебсайт Probet.bg продължават рубриката, наречена "Топизборът на уикенда". Тя ще включва по едно предложение от почти всички значими първенства и дивизии, в които ще се изиграят срещи през уикенда. Рубриката ще бъде актуализирана ежеседмично, като изборът засягащ срещите през уикенда ще бъде публикувани в началото на уикенда на основната страница на сайта.

Целта на рубриката е да бъде предоставяна актуална,  детайлна и насочваща информация, целяща да улесни потребители при техния подбор на срещи.


Топизборът на уикенда (27 юли):

Швеция - Суперетан


 
Браге Борланг смени треньора по време на кампанията, но шансовете му да се раздели с последното място са меко казано нищожни, след като в петнадесет изиграни мача той заслужи едва пет точки. Днешните гости в последните си четиринадесет мача спечелиха едва две точки и изглежда вече съвсем съзнателно са развели бялото знаме. Дегерфорш се намира в страхотна форма с едно поражение в последните си десет шампионатни изяви, я в най-скорошните си четири взе три победи без да загуби. Ако домакините тук заслужат пълен комплект точки ще се доближат на два пункта от позициите, даващи право на промоция и при демонстрираното постоянство от тяхна страна това изглежда напълно закономерно.
Прогноза: 1, сигурност: 8/10

Казахстан - Висша лига



Всички шансове на Акжайк да се спаси изглежда се изпариха след като той е без победа в последните си осем поредни срещи и загуби половината от тях. Причината за това му представяне са много, но най-сериозните са, че клубът беше изоставен от своя президент, а след него напуснаха треньорът и почти всички основни играчи. Финансовата криза съпътства отбора от няколко месеца, а останалите играчи играят от добра воля. Атърау се бори против изпадане и това би следвало да бъде най-лесното му до домакинство от тук до края на сезона. На този стадион от началото на кампанията с три точки си тръгнаха само първия и втория във временното класиране, а тимовете от долната част на таблицата по-често оставаха с празни ръце. Акжайк победи този опонент три пъти поред в последните им три срещи, но днес надеждите му за нещо различно от поражение просто липсват.
Прогноза: 1, сигурност: 9/10

България - "А" група


 
И двата съперника ще разчитат преди всичко на точките набрани в домакинските срещи, за да успеят да съберат актив, който да им гарантира спокойствие. С победата си в първия кръг над актуалния шампион Лудогорец, Любимец преизпълни програмата си за първите два. Тук всички обстоятелства изглеждат на страната на Нефтохимик. Те са по-големият клуб, с по-класните изпълнители, а и ще бъдат домакини в Бургас. Играчи като Йошев, Коста Янев, Чипев и Васил Калоянов (притежаващ отлични характеристики за централен нападател) няма как да не направят разликата в мачове като този, когато съперникът е от сходна класа. В исторически план до момента шейховете са били домакините четири пъти на Любимец, като са спечелили всички тези срещи. През миналия сезон двата тима си размениха по една домакинска победа в "Б" група и сега подобно разпределение на точките вероятно ще бъде най-рационално в стремежа им да оцелеят.
Прогноза: 1, сигурност: 7/10

Австрия - Бундеслига

 
През изминалия уикенд стана дума за отбора на Ред Бул Залцбург. Той преживя кошмарна изминала кампания и през настоящата ще изгаря от желание да покаже, че е най-добрият и класен тим в Австрия. Как по-лесно това може да бъде доказано и то пред собствените фенове, освен с победа в началото на кампанията над актуалния шампион Аустрия Виена? Гостите са с нов треньор и все още не е ясно как точно ще изглеждат през новия сезон. Те стартираха с домакинска победа с 2:0 над приятелския клуб Админа, но играта им не впечатли. Аустрия ще опита късмета си и в квалификациите на Шампионската лига и това няма как да не разконцентрира тима пред старта им. Само след няколко дни Аустрия ще бъде домакин на исландския Хафнарфьордур и мислите може да бъдат насочени в тази посока, защото ако исландският тим бъде отстранен ще има само още едно препятствие преди тимът да попадне в груповата фаза на надпреварата. В последните си четири домакинства на виолетовите Залцбург взе три победи.
Прогноза: 1, сигурност: 7/10

Холандия - Суперкупа



С този мач за Суперкупата на Холандия ще бъде дадено началото на новата футболна година в страната. Срещата ще се играе на стадиона на аяксите, но като символичен домакин ще се изявява тимът на АЗ Алкмаар. В последно време той се оказва черна котка за Аякс, като през миналия сезон точно АЗ изхвърли столичани от турнира за Купата на Холандия и го лиши от възможността да финишират сезона с дубъл на домашната сцена. Аякс надви този съперник само веднъж в последните им шест срещи и днес евентуалната негова победа е безкрайно ниско оценена, а и този мач е дебютен и за двата отбора през новия сезона. Опцията за това, че и двата съперника ще се разпишат поне по веднъж, изглежда много по-добро решение и като линия на коефициента, а и като вероятност за реализация. Пет от последните шест мача между съперниците приключиха с поне по едно попадение и в двете врати. Откриващите мачове в повечето европейски страни са доста резултатни и Холандия не прави изключение.
Прогноза: Гол/Гол, сигурност: 8/10

Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CSmAsTeR
27.07.2013 20:41

жорка дано не ме подведеш за Аз Алкмаар - Аякс че го шибнах 100че

Messi_i_Neymar
27.07.2013 12:04

Може ли някой да ми каже от колко почва Real Madrid-PSG.Благодаря предварително.

Deco_Sneijder
27.07.2013 00:54

Сотиров ти не ставаш за тая работа е,не разбра ли *lol*

CSmAsTeR
28.07.2013 12:19

къде му ги гледаш прогнозите на сотиров ?

valeriy
28.07.2013 10:25

хайде виж прогнозите му за вчера - 27.07.2013 и тогава приказвай , дечко.. 100 % успеваемост. загледах и след като моя анализ ги потвърди съм със 247 лева при залог 3 лв. в Еврофутбол. Дегерфорш и Залцбург ги играх на голове 3 плюс, АЗ сбор голове домакин 2. Браво на Сотиров!

MaLkO_LuD94
26.07.2013 21:12

Кайзерслаутерн 1-ца
Хоме Калю 2-ка
Дегерфорс 1-ца
Марибор 1-ца
Днепър 1-ца хендикап
Грасхопърс 1-ца
Генк 1-ца хендикап
Аякс 1-ца или по-добре 1-ца хендикап за по-смелите
Байерн 2-ка

За мен това са част от добрите мачове за утре *thumb_up*

RVP_Reus
26.07.2013 20:41

* НЕФТОХИМИК-Любимец
Прогноза:1
Сигурност: 10 от 10
*wink**smile**thumb_up*

golemiq_geshan
26.07.2013 20:52

Изобщо не е сигурен подобен залог , ако съдим по играта на двата тима от първия кръг , особено за безнадеждно слабия Нефтохимик от първия кръг