Вратар донесе точка на Португеса

15:14
Вратар донесе точка на Португеса
Вратарят на Португеса Лауро вкара гол в последната минута и изравни в мача с Фламенго, за крайното 1:1 в среща от 12-ия кръг на бразилското първенство. Португеса остана с човек по-малко само три минути по-рано заради червения картон на Фернандиньо. Въпреки точката Португеса остана на предпоследнето 19-о място в класирането с 9 точки, а Фламенго е 13-и с 14.

Фламенго на няколко пъти можеше да стигне до второ попадение, но това така и не стана. Вместо това, във 2-ата минута на добавеното време Португеса стигна до корнер. При
изсипаната топка вратарят Лауро скочи над няколко защитници и с глава прати топката в мрежата.

Крузейро излезе начело в класирането по голова разлика, след като спечели с 2:1 като гост на Крисиума. Крузейро има по-добра голова разлика от Ботафого, но и двата състава са с по 24 точки начело в класирането. Победното попадение за Крузейро вкара Леандро Гуларт в 83-ата минута. Иначе гостите откриха резултата в 24-ата минута чрез Винисиус Араужо, а Крисиума изравни в 69-ата минута чрез Бруно Лопеш.

Ботафого изпусна лидерската позиция в първенството в 90-ата минута на мача с шампиона от Копа Либертадорес Атлетико Минейро, като мачът завърши 2:2. За континенталните шампиони едно попадение от 30-метров фаул в 30-ата минута вкара Роналдиньо, а крайното 2:2 фиксира Луан в 94-ата минута. Елиаш в 15-ата и Николас Лодейро с красиво воле в средата на втората част даваха на два пъти аванс за черно-белите от Рио. Коритиба заема 3-ата позиция в класирането с 20 точки, но има и мач по-малко и играе утре като гост на Гремио. Четири отбора следват с по 19 точки - Витория (Баия), Атлетико Паранаензе, Баия и Интернасионал (с мач по-малко).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация