Трансферен дневник: Колелото се обърна, Анжи търси купувачи на звездите си

19:02
Трансферен дневник: Колелото се обърна, Анжи търси купувачи на звездите си
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (08.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Джи-Сунг Парк ще играе в ПСВ Айндховен през следващия сезон, съобщава официалният сайт на КПР. Кореецът ще бъде със статут на преотстъпе при филипсите. (Детайлен преглед на новината)

Вратарят Райс МБоли се завърна в ЦСКА. Стражът на националния отбор на Алжир подписа договор за три години с армейците, съобщиха от клуба. (Детайлен преглед на новината)

Украинският шампион Шахтьор Донецк привлече бразилеца Бернард от Атлетико Минейро за 25 милиона евро, съобщиха от клуба. Договорът на бразилеца с Шахтьор е за пет години. (Детайлен преглед на новината)



Испанският футболен клуб Левенте привлече камерунския нападател Алойс Нонг от белгийския Монс, предава ДПА.

Леванте ще плати 3.9 милиона евро за 29-годишния Нонг, който вкара 9 гола за Монс миналия сезона. Той ще пристигне във Валенсия в петък. (Детайлен преглед на новината)

Аржентинският нападател Лисандро Лопес напуска Олимпик Лион и ще премине в катарския тим Ал Гарафа, обявиха от френския клуб. Подробности около трансфера не се съобщават. (Детайлен преглед на новината)

Валенсия привлече португалския нападател Елдер Пощига, потвърдиха от испанския клуб. Договорът на Пощига е за два сезона.

"Не съм дошъл тук, за да замествам някого. Всеки играч е съвсем различен. Роберто беше важна фигура за Валенсия, но сега започва нова ера", заяви 31-годишният Пощига.

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Капитанът на руския Анжи (Махачкала) Самуел Ето'о остава в отбора, въпреки политиката на клуба за свиване на разходите, съобщи ИТАР-ТАСС.

Както е известно, Анжи обяви, че започва нова дългосрочна политика, която включва намаляване на годишния бюджет на нива между 50 и 70 милиона долара. Приоритет за развитието на клуба става инвестирането в школата.

Във връзка с това от Анжи са решили да освободят привлечения от Реал Мадрид френски полузащитник Ласана Диара, който е бил предложен на Наполи за скромните 5 млн. евро. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Манчестър Юнайтед подготвя оферта на стойност 30 милиона паунда за звездите на Евертън Маруан Фелайни и Лейтън Бейнс, съобщава пресата на Острова.

Червените дяволи вече удариха две греди на трансферния пазар, като се провалиха в опитите си да привлекат Тиаго Алкантара и Франсеск Фабрегас. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация