Трансферен дневник (14.08.2013 г.)

17:58
Трансферен дневник (14.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (14.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Бразилският защитник на Челси Уолъс Перейра премина в италианския Интер, където ще играе под наем за един сезон. (Детайлен преглед на новината)

Бразилският втородивизионен тим Атлетико Гоянензе подсили редиците си с Майкъл Джексън, Джон Ленън и Махатма Ганди. Новината, която бе официално потвърдена от ръководството на драконите, не е първоаприлска шега, а просто куриозно съвпадение на имена. (Детайлен преглед на новината)

Вердер Бремен се отказа от намерението си да привлече българския национал Тодор Неделев от Ботев Пловдив, съобщава "Кикер".

По-рано днес обаче от ръководството на Вердер официално потвърдиха привличането на аржентинския нападател Франко ди Санто. 24-годишният аржентинец, който има два мача за националния отбор на страната си, парафира контракт за три години. (Детайлен преглед на новината)

Отборът на Черноморец Бургас се сдоби с още едно ново попълнение. Днес договор с отбора подписа Мартин Кавдански, след като вчера направи първа тренировка с тима. Централният бранител парафира с клуба за 3 години. (Детайлен преглед на новината)



Левски освободи четирима от чужденците в тима - Жоао Силва, Кристовао Рамос, Дъстли Мюлдер и Рамон Лопес. Това обяви изпълнителният директор на сините Наско Сираков.

За раздялата с тях ще бъдат търсени варианти. Възможно е някои от тях да бъдат продадени, а на други да бъдат прекратени договорите. Засега не се предвижда раздялата с други футболисти, а до края на седмицата в Левски трябва да пристигнат нови. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

И Лудогорец също като Левски се очерта да "открадне" трансферна идея на Станимир Стоилов. Шампионът се надява да купи Върджил Мисиджан от Вилем II, който изпадна от холандския елит.

Мъри хареса крилото през май. Наблюдава го в мачове, но на Ботев Пловдив не достигнаха парите. Докато харчещият далеч по-щедро разградски клуб явно има повече шансове, информира "Труд". (Детайлен преглед на новината)

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес направи сензационно изказване, в което показа обратен завой на намерението си да напусне клуба още това лято. Уругвайският нападател искаше да премине в друг отбор и друго първенство, защото се чувстваше огорчен от отношението на медиите в Англия към него.

След като обаче от щаба на мърсисайдци показаха твърдост и решителност да задържат играча на "Анфийлд", той промени своята позиция и обяви, че ще остане при червените, най-вече заради желанието на феновете да продължи да носи екипа на Ливърпул.

"Оставам в Ливърпул. Феновете ми показаха цялата си любов и това промени решението ми", каза Суарес пред уругвайския вестник "El Observador". (Детайлен преглед на новината)

Ръководството на италианския град Милан използва всевъзможни начини, за да въведе преговорите за привличането на Кейсуке Хонда до финален етап. Росонерите пуснаха в действие силна дипломация, изградена от свои сънародници - селекционерът на Япония Алберто Джакерони и треньорският щаб на Зенит, който е изцяло италиански, начело с Лучано Спалети. В някои медии се говори и за Фабио Капело, който в момента е треньор на националния отбор на Русия. Всички те трябва да убедят армейците, че най-доброто за тях и футболиста е трансфер на "Джузепе Меаца" до края на август.

Ситуацията около този трансфер е крайно деликатна, защото от ЦСКА Москва искат твърде много пари за японеца. Договорът на 27-годишния халф с ЦСКА обаче изтича през януари 2014 година, а на този етап Милан предложи компенсация на армейците от 1.5 милиона евро за трансферните му права. (Детайлен преглед на новината)

Трима футболисти пристигнаха на проби в състава на втородивизионния ФК Банско. Това са 20-годишният защитник Георги Кременлиев, син на бившия национал Емил Кременлиев, 18-годишният външен полузащитник от ДЮШ на Славия Теодор Георгиев и 24-годишният краен бранител от Витоша (Бистрица) Кирил Брестовички. (Детайлен преглед на новината)

Славия може да привлече защитника Йордан Милиев. Има голяма вероятност бившият футболист на Локомотив Пловдив и Левски да се окаже поредното ново попълнение на белите, които все още нямат победа през новия сезон в "А" група. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Гарет Бейл потвърди пред съотборниците си от националния тим на Уелс, че няма да облече повече екипа на Тотнъм, пише "The Sun".

Първенството в Англия започва този уикенд и Гарет Бейл няма да вземе участие в първия мач на Тотнъм. Дали ще обявят трансферът му до неделя не се знае, но според "Punto Pelota" Реал Мадрид са предложили две оферти за него. Бейл ще се срещне с Даниел Леви в четвъртък, за да се опита да го убеди да приеме едно от предложенията. (Детайлен преглед на новината)

Отборът Манчестър Сити изпрати подобрена оферта на Реал Мардид за централния защитник Пепе, съобщава британската преса.

Първото предложение от вицешампиона на Висшата лига за португалския национал от 18 милиона евро беше отхвърлено от ръководството на испанския клуб. Новата оферта на островитяните за 30-годишния Пепе е на стойност около 23,5 милиона евро.

От Реал обявиха, че са готови да се разделят с португалеца срещу 35 милиона евро, но по всяка вероятност ще намалят сумата, тъй като Пепе не влиза в плановете за титулярния състав на новия старши треньор Карло Анчелоти.

Манчестър Сити иска задължително да се подсили с централен защитник през това лято, като опции са още Мартин Демикелис от Атлетико Мадрид и Кирякос Пападопулос от Шалке 04. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация