Трансферен дневник (15.08.2013 г.)

19:09
Трансферен дневник (15.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (15.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Ръководството на третодивизионния ФК Верея направи двоен трансферен удар, след като привлече в редиците си двама национали на Конго до 20 години. Африканските футболисти вече са в Стара Загора и тренират с новите си съотборници на клубния стадион "Трейс Арена". Бука Джуниър е на 19 години и играе на поста централен защитник и досега е играл в отбор от трета френска дивизия. (Детайлен преглед на новината)

Аугсбург купи нападателя на Базел - Раул Бобадиля, съобщиха от германския клуб.

Аржентинецът подписа с Аугсбург за три години. Така Базел се лиши от един от нападателите си преди плейофа за влизане в Шампионска лига срещу Лудогорец. (Детайлен преглед на новината)

Руските национали Юри Жирков, Игор Денисов и Александър Кокорин вече са футболисти на Динамо Москва, обяви вицепрезидентът на руския клуб Генадий Соловьов пред "ИТАР-ТАСС."

"Тримата ще бъдат представени в петък", каза Соловьов. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Френският полузащитник Етиен Капо премина медицински прегледи и в близките дни ще подпише договор с елитния английски отбор Тотнъм, съобщи "Скай Спортс".

"Остават още някои формалности, но утре ще бъда на тренировъчната база. Тотнъм е супер клуб. Това е най-добрият вариант за моята кариера. Скоро всичко ще бъде официално", каза 25-годишният Капо. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Българският нападател Димитър Бербатов може да се окаже поредната перла в лятната селекция на турския гранд Трабзонспор, твърди вестник "Фотомач".

Ръководителите на черноморския тим се оглеждат за доказан и класен голмайстор, с който да подсилят атаката си, и според изданието вече се водят преговори с Фулъм за трансфера на Бербатов.

Първоначалната оферта на Трабзонспор за 32-годишния нападател е била на стойност 4 млн. евро, но тя не се оказала достатъчна да раздвижи преговорите, тъй като от Фулъм настоявали за 6 млн. евро. Самият Бербатов пък не бил склонен да заиграе в Турция срещу годишно възнаграждение по-малко от 3 млн. евро. Според последните информации, пазарлъците за българина продължавали с пълна сила. (Детайлен преглед на новината)

Франсеск Фабрегас продължава да бъде една от основните трансферни цели на Манчестър Юнайтед през лятото на 2013 година, пише вестник "Дейли Телеграф". Английският шампион е готов да плати 40 милиона лири за испанския национал. Това ще бъде нов трансферен рекорд за червените дяволи.

Новият мениджър на отбора Дейвид Мойс е твърдо решен да привлече играча, който е един от най-класните полузащитници в света. До момента Фабрегас заяви, че ще остане в Барселона. Ръководството на Юнайтед вече изпрати две оферти за халфа, но те бяха отхвърлени от каталунците.

Ежедневните спекулации в британската преса пращат Кристиано Роналдо от Реал Мадрид отново на "Олд Трафорд", както и Гарет Бейл от Тотнъм в английския шампион. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация