Вуцов започна войната: Сашо Томов е левскар!

14:11
Вуцов започна войната: Сашо Томов е левскар!
При засилен интерес премина първата тренировка на "сините". Многото фенове дошли да подкрепят своите любимци днес са доказателство, че част от трудния начален период на старши треньорът Вили Вуцов е зад гърба му. Посрещнат с освиркване и обиди в първия му ден като наставник в клуба, днес той бе подкрепен от онези привърженици отделили от времето си, за да присъстват на "Герена". Бившият наставник на Черно Море и Калиакра рядко отказва да застане пред микрофоните на журналистите и днес той отново не отказа да отговори на въпросите им.

Започвайки със състоянието на отбора, с привлечените и очакваните още нови попълнения, Вуцов говори и за състоянието на "вечния враг" ЦСКА, нападайки "червеното" ръководство.

"Радвам се, че една моя поговорка и мисъл се оказа вярна. Явно всички в България сме левскари. Второ ръководство на ЦСКА са си левскари. Обвиняваха господин Божков, че е левскар. Явно и Сашо Томов е левскар. Надявам се следващото ръководство на ЦСКА да довърши започнатото дело"

"Мога да кажа, че Левски не е виновен за проблемите на ЦСКА. Един от шефовете в ЦСКА, не му знам името, сподели, че не са си платили данъците, защото са инвестирали в селекцията. Това нещо е направо за съд"

Тези думи на специалиста са поредното доказателство за неговия ексцентризъм, но дълбоко в себе си те крият и доза истина. А тя е такава, че ако през изминалите две години Левски бе окачествен като "Идиотите на Европа", то сега "армейците" могат с право да бъдат наречени така. Но не футболистите, които играят толкова, колкото си могат, а онези управници дръзнали да посегнат на най-милото за стотици хиляди фенове, на онова, което е свято вече 60 години, на емблемата ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
23.06.2008 18:33

Стига само ЦСКА-ри са писали статиите в този сайт ве.Аман от простотии значи.Аз никога до сега не съм чувал Левски да ги наричат "Идиотите на Европа".И от кога ЦСКА е свято нещо за нашата родина?Чесно писна ми от тъпи статии.

Huku
23.06.2008 17:36

Този "смотаняк" може да стане един от успешните трениьори в БГ.
Ако бъде оставен да работи може и да постигне добри резултати.
Може и да е малко луд но разбира от футбол. Времето ще покаже дали е подходящ треньорския пост в Левски за Вилито *smile*

dracula_88
23.06.2008 14:25

Преди малко го казах във форума на "армейците", сега ще споделя мнението си и тук:
"Томов, Гарибов и сие" са идиоти. А Велислав - тяхната достойна конкуренция! Какво го бърка ЦСКА, постигнал ли е нещо, в сравнение със Стойчо, Йешич, Мъри и т. н.? Една протоколна победа на "Армията" с Ч. море едва ли е "сериозна кариера"! Баща му го лансира къде ли не, за малко даже не дойде начело на ЦСКА! Смотаняк...