Трансферен дневник (16.08.2013 г.)

21:20
Трансферен дневник (16.08.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (16.08.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Испанският полузащитник Естебан Гранеро се завърна в родината си. Гранеро премина в отбора от Примера дивисион Реал Сосиедад под наем за един сезон от изпадналия от английския елит КПР с опция за закупуване през следващото лято. (Детайлен преглед на новината)

Ръководството на Волфсбург обяви официално на интернет страницата си, че клубът е осигури подписа на полузащитника Луис Густаво. Бразилският халф премина от Байерн Мюнхен на стадион "Фолксфаген Арена" за неназована сума.

26-годишният национал на Бразилия е подписал 5-годишен договор с вълците и ще бъде представен официално по-късно днес. (Детайлен преглед на новината)

Бившият английски национален нападател Дарън Бент премина във Фулъм под наем до края на сезона от Астън Вила, съобщават световните агенции.

"Дарън Бент е нападател, който винаги съм харесвал. Радвам се, че той дойде при нас. Вярвам, че ще ни даде допълнителна скорост в атака и ще ни помогне да вкараме повече голове през новия сезон", коментира мениджърът на столичани Мартин Йол. (Детайлен преглед на новината)

Лудогорец привлече холандския полузащитник Вирджил Мисиджан от Вилем II, съобщиха разградчани.

Холандецът ще бъде представен днес в 17.30 часа на брифинг в зала "Хебър" на хотел "Марица" в Пловдив заедно с капитана на младежкия национален отбор Георги Терзиев, който подписа по-рано през седмицата. На брифинга ще присъстват изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев и треньорът Стойчо Стоев. (Детайлен преглед на новината)

Зенит Санкт Петербург привлече руския национал Олег Шатов от Анжи Махачкала. 23-годишният полузащитник е четвъртият футболист, който напуска Анжи в последните седмици. Националите Александър Кокорин, Игор Денисов и Юри Жирков преминаха от тима от Махачкала в Динамо Москва. Детайлите около договора на Шатов не бяха съобщени от Зенит. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Кристиано Роналдо обяви, че няма никакви притеснение относно преподписването на договора си с Реал Мадрид. Двете страни водят преговори, но все още не са стигнали до споразумение, което според медиите в Испания ще направи португалеца най-скъпоплатения футболист в света.

28-годишният нападател ще подпише нов контракт с Белия балет до лятото на 2018 година.

"Подновяването на договора ми е важно, но не е належащо. Има достатъчно време, така че всичко е наред", каза Роналдо пред вестник "АС". (Детайлен преглед на новината)

Египтянинът Мостафа Мохамед Селим-Афрото пристигна днес в София и от утре ще започне пробен период в Левски. 24-годишният футболист играе като атакуващ полузащитник или крило. Той се отличава с отлична линейна бързина и добра техника. (Детайлен преглед на новината)

Миналият през Саутхемптън, Барнзли, Шефилд Юнайтед, Рединг, Милоул, Портсмут и Бристол Сити англичанин Брайън Хауърд ще започне проби в ЦСКА, съобщава официалният сайт на армейците. 30-годипният футболист играе на позицията разиграващ халф. (Детайлен преглед на новината)

Ливърпул взе под наем левия защитник на Валенсия - Али Сисоко, информира "Football Espana".

В близките дни 25-годишният французин ще премине медицински прегледи и ще подпише личния си договор. След изтичане на срока за преотстъпване в края на сезона Ливърпул има опция за закупуване правата на играча. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари